27 Nisan 2024 Cumartesi

YİĞİT'TEN TEŞEKKÜR MESAJI

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda AK Parti Genç Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilen Emin Yiğit, Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağım dedi.

18 AĞUSTOS 2020 SALI 09:48
0
2686
0
AA aa
YİĞİT`TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Genç ilçesinin sevilen isimlerinden Emin Yiğit, mazbatasını alarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genç İlçe Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve başladı. Çiçeği burnunda başkan açıklamalarda bulunarak göreve getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Yiğit yaptığı açıklamada, “Birlikte yürünecek daha çok yolumuz, Genç gençliği için ve aziz Genç için daha çok hedefimiz var. Hiçbir ayrım yapmadan, insanımıza hizmet etmek, gönülden gönüle köprüler kurarak gönülleri kazanmış olan Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik ve bizlerde gönül köprüleri kurmak için çalışacağız. İşte bu yüzden, Genç gençliğine hizmetle şereflendiğimiz günden itibaren asla yılmadan ve asla yorulmadan hep daha iyiye ve daha güzele ulaşmanın gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

 

“BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Önceki dönemlerde görev almış tüm Gençlik Kolları Başkanlarımıza bu kutlu dava için verdikleri mücadeleler adına teşekkür ederim diyen Başkan Yiğit, “Bugün yeni bir dönemin eşiğindeyiz. Gençlik Kolları olarak bayrağı bir basamak ileri adına bana bu fırsatı veren başta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz olmak üzere, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Ahmet Büyükgümüş, Bingöl Milletvekilimiz Feyzi Berdibek, Ana Kademe Bölge Koordinatörümüz Mahmut Sami Mallı, Teşkilat Başkanımız Furkan Leventoğlu, AK Parti Bingöl İl Başkanımız Mehmet Hanefi Güler, Bölge Koordinatörümüz Veli Velat Akyıldız, Genç Belediye Başkanımız Mehmet Zeki Dirik, İlçe Başkanımız Aydın Kalabalık ve Gençlik Kolları Bingöl Başkanımız değerli başkanım Yusuf Bayantemur ve benden desteklerinihiçbir zaman esirgemeyen ailem, arkadaşlarım ve tüm Gençli hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Dün olduğu gibi yarın da milli iradenin yanında ve milli iradenin emrinde olacağımızı herkesin bilgisine sunar, sizleri bu kalbi duygularımla Allah'a emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın