25 Nisan 2024 Perşembe

YILLAR SONRA HİZMETLE TANIŞTILAR

Belediyecilik hizmetlerinin uzun yıllar uğramadığı Yeşildere Mahallesi, Mehmet Zeki Dirik'in Genç Belediye Başkanı olması ile beraber hizmet görmeye başladı. Mahalle sakinleri ise, uzun yıllar sonra ilk defa bu kadar hummalı çalışmanın yürütülmesinin mutluluğunu yaşıyor.

19 MAYIS 2020 SALI 20:36
0
3434
0
AA aa
YILLAR SONRA HİZMETLE TANIŞTILAR

Genç Belediye Başkanlığına seçildiği günden bu yana ekipleri ile beraber sahada aktif çalışan ve yaptığı hizmetlerle 1 yıllık başkanlık sürecinde halkın büyük takdirini toplayan Başkan Mehmet Zeki Dirik, seçim döneminde verdiği vaatleri bir bir yerine getiriyor. Uzun yıllar su sorunu, yol sorunu ve daha birçok sıkıntı yaşayan Yeşildere Mahallesinin sıkıntılarını henüz 1.yılında olmasına rağmen çözmeye başlayan ve yaptığı 25 tonluk su deposu, yolların düzeltilmesi ve son olarak mahalle içerisinde yer alan dere geçişlerine 600'lük büz döşemesi yaptırılması Yeşildere mahallesi sakinlerini de fazlasıyla mutlu etti.

"MUHTAR MAMUK'TAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR"

Yıllardır su, yol gibi birçok sorun yaşadıklarını belirten mahalle muhtarı Mahmut Mamuk, Başkan Dirik'e şükran borçlu olduklarını belirterek, "Yeşildere mahallemiz yıllardır hizmetten nasibini alamıyordu. Seçim döneminde bizleri ziyarete gelen başkanımıza taleplerimizi ilettik ve oda bize seçildiği gibi sorunların çözümü için çalışacağını ifade etti. Başkanımızın sözünü yerine getirmesi ve yıllarca yaşadığımız sıkıntıların çözümü için ekibi ile birlikte bizler için mücadele vermesi takdire şayandır. Mahalle sakinlerim adına yapılan hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın