19 Nisan 2024 Cuma

YÜREKLİ, İLÇE BAŞKANI OLDU

Genç ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genç İlçe başkanlığı görevine Halim Yürekli getirildi.

21 KASIM 2019 PERŞEMBE 15:43
2
2233
0
AA aa
YÜREKLİ, İLÇE BAŞKANI OLDU

Genç ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genç İlçe başkanlığı görevine Halim Yürekli getirildi.

31 Mart yerel seçimler öncesi MHP Genel Merkezi tarafından feshedilen Genç İlçe teşkilatı yeniden yapılandırıldı. MHP  Genel Merkezi tarafından İlçe başkanlığına Halim Yürekli getirildi. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından gönderilen atama yazısı ile Yürekli ve ekibi resmi olarak göreve başladı.

"BAŞKAN YÜREKLİ'DEN TEŞEKKÜR"

Kendisine tevdi edilen görev için teşekkür mesajı yayımlayan MHP Genç İlçe Başkanı Halim Yürekli, " Başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın olmak üzere herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Aldığımız bu hizmet bayrağını daha da yükseklere taşımak için Allah'ın izni ile ekip arkadaşlarım ile beraber güzel bir çalışma içerisinde olacağız. Dün olduğu gibi bugünden sonra da Genç ilçesinde MHP parti teşkilatı ve gönüldaşları, siyasi faaliyetlerini kardeşlik ruhu içerisinde sürdürecek. Partimizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda olan bir hizmetkarınız olarak ilçemizin sorunlarını yetkili mercilerle diyalog halinde olarak birlik ve beraberlik içinde çözmek için çalışacağız" dedi.

MHP'NİN İLÇE YÖNETİM KURULU ŞU ŞEKİLDE;

Başkan: Halim Yürekli,

Üyeler: Vahdettin Barıştıran, Hamit Başçık, Fikri Ortak, Servet Yıldız, Kazım Açıkbaş, Hamdullah Çağlar, Mehmet Aydın Azrak, Muhittin Satık, Aziz Taşar, Remzi Kara, Aydın Kara, Aydın Tezel, Mehmet Şah Nasırbel, İlyas Direkçi, Yunus Argın, İlhami Karakuş, Şahabettin Kovalar, Hayrettin Güçten, Nevzat Tezel, M. Zeki Yalçın

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın