06 Mayıs 2024 Pazartesi

300 ÇOCUĞA MALZEME DESTEĞİ

Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü öğrencileri proje kapsamında Genç İlçesinde 300 çocuğa malzeme desteğinde bulundu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar daha sonrasında kano keyfi yaşayarak unutulmaz bir gün yaşadı.

02 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 11:44
2
1737
0
AA aa
300 ÇOCUĞA MALZEME DESTEĞİ

Spor uzmanı ve Rafting Antrenörü Arif Kaya, Genç ilçesinde sportif anlamda yürüttüğü başarılı çalışmalarla çocuklara rol model olmaya devam ediyor. Spor uzmanı Kaya'nın belirlediği ve malzeme ihtiyacı olan çocuklar için harekete geçen Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü öğrencileri,Her çocuğun spor yapma hakkı vardır” adlı projeyi hayata geçirdi.

Proje kapsamında Genç ilçesine gelen Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük bölümü öğrencileri, Kapalı spor salonunda düzenlenen törenle kendilerinde getirdikleri malzemeleri çocuklara takdim etti.

 Çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Oktay Kızar, “Toplumsal duyarlılık dersi kapsamında "Her çocuğun Spor Yapmaya Hakkı Vardır" projesi kapsamında merkeze bağlı Ormanardı köyünde 7 ile 15 yaş arası 25 kız 40 Erkek, Genç merkezinde 7 ile 15 yaş arası 100 kız 120 Erkek öğrenciye sportif malzeme dağıtımı gerçekleştirdik. Projeyi hayata geçirmemizde büyük emekleri olan Arif Kaya hocamıza da çok teşekkür ediyorum. Gerçekten de malzemeleri verdiğimiz zaman çocuklarımızın yüzlerin deki mutluluk bizleri daha fazla mutlu etti. Öğrencilerimiz ile sürekli konuştuğumuz Dünyayı iyi ve güzel, merhametli insanlar değiştirecek düsturuyla daha fazla öğrenciye ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“KANO KEYFİ YAŞADILAR”

Malzeme dağıtımının ardından Arif Kaya öncülüğünde malzeme dağıtımına katılanlar Genç Murat Nehrinde rafting sporu yaparak keyifli bir günü geride bıraktı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
03.05.2024
12:20
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL`UNDUR!
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR!
Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın talimatıyla Belediye'nin giriş kısmına 'Rüşvet alanda, verende melundur' Hadis-i Şerif'i asıldı.
29.04.2024
20:46
ATAN, BİNGÖL`Ü TEMSİL ETTİ
ATAN, BİNGÖL'Ü TEMSİL ETTİ
Mardin'de düzenlenen dama turnuvasına Bingöl'ü temsilen katılan Gençli hemşerimiz Hasan Atan, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALİBİYET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ŞEHİT `KALAN` KABRİ BAŞINDA ANILDI
ŞEHİT 'KALAN' KABRİ BAŞINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın