26 Nisan 2024 Cuma

4.5 MİLYON TL'LİK DARBE!

İl Jandarma Komutanlığı KOM unsurlarınca yürütülen operasyon sonucunda piyasa değeri 4 Milyon 500 Bin TL olan 11 Kilogram Metamfetamin ve 11 Kilogram Esrar Ele Geçirildi.

16 EKİM 2021 CUMARTESİ 12:00
0
1342
0
AA aa
4.5 MİLYON TL`LİK DARBE!

Bingöl'de jandarma ekiplerince uyuşturucu tacirlerine karşı yürütülen operasyonlar kararlılık ile devam ediyor. Son yürütülen operasyonda piyasa değeri 4 Milyon 500 Bin TL'lik uyuşturucu ele geçirildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada; “Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde; 15 Ekim 2021 tarihinde Bingöl İli Merkez İlçesi kırsalında icra edilen operasyonda iki ayrı araç durdurulmuş olup; adli makamlardan alınan arama kararına istinaden İMLA, EZBER ve UNSUR isimli Uyuşturucu Madde Arama Köpeklerinin de katılımıyla araçlar içerisinde yapılan aramada toplam 11 kg 60 gr. metamfetamin, 10 kg 572 gr. kubar esrar, 582 gr. toz esrar maddesi ele geçirilerek (6) şüpheli hakkında yasal işlem başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın