29 Nisan 2024 Pazartesi

AK PARTİ 'DİRİK' İLE DEVAM DEDİ

Başkanlık makamına oturduğu günden bu yana projelerinin çoğunu hayata geçirerek gönül belediyeciliğinin hakkını teslim eden Mehmet Zeki Dirik, başarılı çalışmalarını karşılığını aldı ve yeniden AK Parti'den aday gösterildi.

09 ŞUBAT 2024 CUMA 12:09
5
798
0
AA aa
AK PARTİ `DİRİK` İLE DEVAM DEDİ

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürerken, AK Parti, Bingöl merkez adayının ardından bugün de  ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı.

Bingöl Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleşen aday tanıtım programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, İlçe Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı. 

Coşkunun tavan yaptığı tanıtım programında Genç Belediyesinin adayı yeniden Mehmet Zeki Dirik oldu. 

Son 5 yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu projelerin yani sıra gönül belediyeciliğinin de hakkını teslim eden Başkan Mehmet Zeki Dirik'e yeniden adaylık verildi. 

Aday tanıtım toplantısında İl Merkezi ve Tüm ilçelerde AK Parti mevcut başkanlar ile yola devam kararı aldı. 

"GENÇ BİZİM SEVDAMIZ, AŞKLA HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ"

Aday tanıtım sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, " Genç bizim sevdamız, bugünümüz yarınımız. Bu kadim ilçeye hizmet etmek sevda ister, aşk ister, heyecan ister. 
Türkiye Yüzyılı idealimizle yeni projelerimizi ilçemize kazandıracağız.Ya ALLAH, BİSMİLLAH
Vakit bir kez daha #Genç vakti" ifadelerini kullandı.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın