30 Mart 2026 Pazartesi

ALKIŞLANACAK PROJE!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2018 yılı içinde gerçekleştirdiği proje kapsamında kimsesiz ve yaşlı bireylerin bakımını üstlendi.

25 OCAK 2019 CUMA 17:16
0
1973
0
AA aa
ALKIŞLANACAK PROJE!

Bingöl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar için hazırlanan ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılında kabul edilen ‘Yalnız Değilsiniz' projesi kapsamında kimsesiz ve yaşlı vatandaşların ev temizliği hizmetleri devam ediyor.

Proje kapsamında şikâyet ve istekleri dinlenen yaşlı vatandaşların, sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümüne yönelik çalışmaları yapılarak faaliyete geçildi.

Bu kapsamda 64 yaşlı haneye ulaşılarak evlerinde belli aralıklarla temizlik yapılmış ve çamaşırları proje ofisinde yıkanıp ütülenerek evlerine teslim edildiği belirtilerek, proje kapsamında 7 kişinin istihdam edildiği belirtildi.

Projenin kabul edilen maliyetinin 486 bin 500 lira olduğu ve bu bütçenin 319 bin 584 lirasının harcandığını, hizmetin ise devam edeceği belirtildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.03.2026
18:05
HÜLAKÜ`DEN BİNGÖL HAVALİMANI TEPKİSİ
HÜLAKÜ'DEN BİNGÖL HAVALİMANI TEPKİSİ
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl Havalimanı pistinin uzatılacağına dair verilen sözlerin yerine getirilmediğini belirterek
27.03.2026
17:09
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ  YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 şüpheli yakalandı.
26.03.2026
18:39
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
TİCARİ ARAÇ SAHİPLERİNE SİGORTASIZ ŞÖFÖR UYARISI CEZASI 198 BİN TL
SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) ve Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri, ticari araçlarda kayıt dışı istihdamın önüne geçmek için denetimlerini sıkılaştırdı.
26.03.2026
18:29
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN`DEN  DEV BİR ADIM
BİNGÖL HALK EĞİTİMİN'DEN DEV BİR ADIM
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarını yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla dev bir adım attı.
26.03.2026
18:21
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
AKSA FIRAT GÜCÜMÜZ YARINLARIMIZ RESİM YARIŞMASI
Türkiye'nin enerji sektöründeki öncü şirketlerinden Aksa Elektrik, çocukların hayal güçlerini desteklemek ve enerji bilincini aşılamak amacıyla 'Geleceğin Enerjisi' resim yarışmasını başlattı. 7-10 yaş arası çocukların katılımına açık olan yarışma için başvurular 25 Mart itibarıyla alınmaya başlandı.
26.03.2026
18:12
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN`DE GÖREV DEĞİŞİMİ
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın