27 Nisan 2024 Cumartesi

ARALIK SICAKLARI ŞAŞIRTIYOR

Genç İlçesinde son yılların en sıcak kış ayları yaşanırken, hava sıcaklığı gündüz saatlerinde Aralık ayında 9 dereceyi geçiyor.

23 ARALIK 2019 PAZARTESİ 14:05
0
1678
0
AA aa
ARALIK SICAKLARI ŞAŞIRTIYOR

Her kışı soğuk ve karlı geçiren Genç'te bu sene herkesin en çok sorduğu soruların başında karın ne zaman yağacağı geliyor. Geçmişte Aralık ayında -14 dereceleri gören Genç, bu sene yaşanan sıcaklarla adeta bir Akdeniz şehrine dönmüş durumda.

Karın yağmaması bir yana, yaşanan sıcaklıklar vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Geçtiğimiz Çarşamba ve Perşembe günü  hava sıcaklığı 12 dereceyi geçerken meteoroloji verilerine göre Cuma günü 14 dereceye kadar çıktı. Yaşanan bu hava değişikliği vatandaşları bir yandan şaşırtırken bir yandan da sevindiriyor. Aralık ayında sokaklarda gezen vatandaşlar adeta sıcak havanın tadını çıkartıyor.

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Genç Merkez'de çok kısa süreli bir kar yağışının ardından henüz kar yağmaması soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Vatandaşlar birbirlerine en çok karın ne zaman yağacağını sorarken meteorolojinin verilerine göre önümüzdeki iki hafta içerisinde kar yağışı bekleniyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın