29 Nisan 2024 Pazartesi

ATAN'IN DAYI ALBÜMÜ ÇIKTI

Bingöl müzik dünyasının aranan isimleri arasında yer alan Gençli ses sanatçısı Murat Atan'ın çıkardığı DAYI albümü tüm müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümün lansman gecesi ise 18 Aralık'ta İstanbul'da düzenlenecek.

09 ARALIK 2021 PERŞEMBE 12:07
0
860
0
AA aa
ATAN`IN DAYI ALBÜMÜ ÇIKTI

2010 Yılında ‘ŞewTari' adlı albüm ile müzik severlerin karşısına çıkan ve büyük beğeni toplayan ses sanatçısı hemşerimiz Murat Atan akabinde ‘KenaKena' albümü daha sonrasında ise ‘Bile Bile' albümü ile müzik piyasasına büyük bir renk katmış ve dinleyicilerinden tam not almıştı.

Büyük beğeni toplayan albümlerin akabinde 8 aylık bir çalışma yürüten ve profesyonel işlere imza atmaya devam eden Atan'ın, son albümü ‘DAYI' ile de müzik piyasasında büyük ses getireceği belirtiliyor.

“MÜZİK MARKETLERDE YERİNİ ALDI”

ROCK Müzik etiketiyle piyasaya çıkan ve 6 parçadan oluşan albümün aranjörlüğünü Şafak Bozacıoğlu, müzik yönetmenliğini ise Ayhan Barasi yaptı. Yaklaşık 8 aylık çalışmanın sonucunda müzik marketlerde yerini alan ‘DAYI' albümünde, “Dayı, EfilEfil, Bingöllüm, Ne Seni Unuturum Ne Sevdamızı, WareZazun, Lele Daye” parçaları yer alıyor. Ayrıca müzik marketlerde ki yerini alan iddialı albümün birçok ulusal müzik kanalında yayınlanacağı da öğrenildi.

“LANSMAN GECESİ 18 ARALIK'TA İSTANBUL'DA DÜZENLENECEK”

ROCK Müzik sahibi Mehmet Günay'ın da büyük destekleri ile müzik marketlerde yerini alan albümün lansman albüm gecesi ise 18 Aralık'ta İstanbul Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde yapılacak. Saat 19.30'da başlayacak olan gecede sürpriz sanatçılarda sahne alarak Atan'ın albümüne destek sunacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın