26 Nisan 2026 Pazar

'BAL' GİBİ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratspor deplasmanda karşılaştığı Erzincan Ulalarspor'u 2-1 mağlup etti.

22 EKİM 2023 PAZAR 17:09
1
1962
0
AA aa
`BAL` GİBİ GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 11. Gurupta 2.hafta maçları bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sarı – Kırmızılı temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Erzincan Ulalarspor'a konuk oldu. Erzincan Şehir stadyumunda oynanan mücadeleyi Giresun bölgesinden Mehmet Zahit Sadan, Mehmet Can Onuk, Serkan Kol hakem triosu yönetti.

Maçın başlama düdüğüyle beraber temsilcimiz sahaya ağırlığını koyarken, 3.dakikada Mustafa Yağcı, 6. Dakikada ise Selçuk Yıldız net pozisyonlardan yararlanamadı. İlk 30 dakikalık bölümde rakibine adeta top göstermeyen ve maçı tek kale oynayan Yeni Genç Muratspor, aradığı golü 41.dakikada forvet oyuncusu Mustafa Yağcı'nın ayağından buldu. Kalan dakikalarda başka olmayınca ekipler soyunma odasına Muratspor'un 1-0 üstünlüğü ile gitti.

“ERZİNCAN TARAFTARINDAN MURATSPOR'A BÜYÜK ÖVGÜ”

İkinci yarının başlama düdüğüyle ataklarını sıklaştıran Muratspor 46.dakikada Selçuk Yıldız ile farkı artırma şansını kaçırdı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Selçuk topu direğe nişanladı. Ardı ardına kaçan gollerin ardından kontraya çıkan Ulalarspor 55.dakikada Abdulsamet Uluç ile skoru 1-1'e getirdi. Yenilen golün ardından adeta Ulalarspor kalesini abluka altına alan ve gol arayan Muratspor, yine 2 kez direğe takılırken, 78 dakikada ceza sahası önünde Murat Şahin slalom çalımlarla ceza sahasına girmeye çalışırken rakip Ulalarspor oyuncusu H. Baki tarafından yere düşürüldü ve kırmızı kartla oyuna dışına atıldı. Kullanılan serbest vuruşta stoper Savaş Oday sahneye çıkarak skoru 2-‘1'e getirdi. Kalan dakikalarda da oyuna ağırlığını koyan ve oyunu rölantiye alan temsilcimiz sahadan 2-1 ayrılarak 2.hafta sonunda puanını 4'e yükseltirken, Maçı izleyen futbolseverler ise Muratspor'u oynadığı futbola büyük övgü yağdırdı.

Temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Ligin 3.haftasında Malatyaspor'u konuk edecek.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2026
13:13
ASAYİŞ UYGULAMASINDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI
ASAYİŞ UYGULAMASINDA 7 KİŞİ TUTUKLANDI
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
23.04.2026
18:55
OKULLARDA 7 BASAMAKLI GÜVENLİK MODELİ
OKULLARDA 7 BASAMAKLI GÜVENLİK MODELİ
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak
23.04.2026
18:43
HÜDA PAR MİLLETVEKİLİ ŞAHZADE DEMİR ILICALAR BELDESİNDEKİ SIKINTILARI MECLİSE TAŞIDI
HÜDA PAR MİLLETVEKİLİ ŞAHZADE DEMİR ILICALAR BELDESİNDEKİ SIKINTILARI MECLİSE TAŞIDI
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi
23.04.2026
18:35
BİNGÖL DAHİL 41 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU 111 GÖZALTI
BİNGÖL DAHİL 41 İLDE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU 111 GÖZALTI
Diyarbakır merkezli 41 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda, aralarında Bingöl'ün de bulunduğu illerde 111 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin toplam işlem hacminin 35 milyar 861 milyon lirayı aştığı belirlendi.
23.04.2026
18:30
BİNGÖL`DE İUP KAPSAMINDA 60 KİŞİ ALINACAK
BİNGÖL'DE İUP KAPSAMINDA 60 KİŞİ ALINACAK
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde 60 kişilik İşgücü Uyum Programı açıldı. Başvurular 20-24 Nisan tarihleri arasında alınacak, katılımcılar noter kurasıyla belirlenecek.
23.04.2026
18:22
BİNGÖL BELEDİYESİN`DEN PLAKA SORUŞTURMASI
BİNGÖL BELEDİYESİN'DEN PLAKA SORUŞTURMASI
Kamuoyuna yansıyan 'Taksi Plakası' konusunda 31 Mart'ta başlatılan süreçle ilgili tüm detayları paylaşan Bingöl Belediyesi, usule aykırı işlem şüphesiyle başlatılan idari ve adli sürecin devam ettiğini, ilgili personelin de görevden alındığını bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın