27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞEĞMEZ'DEN GENÇ'E ZİYARET

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, Genç ilçesinde faaliyet yürüten yerel basın temsilcilerini ziyaret etti.

06 HAZİRAN 2021 PAZAR 18:45
2
974
0
AA aa
BAŞEĞMEZ`DEN GENÇ`E ZİYARET

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, Genç ilçesindeki yerel basın temsilcilerini ziyaret etti. Müdür Başeğmez, Genç ziyaretinde yerel gazete temsilcileri ile hem tanışma hem de gazetelerin uyması gereken teknik ayrıntıları iletti.

Müdür Başeğmez, yerel gazetelerin önemli bir kamu görevini yerine getirdiklerini belirterek, Basın İlan Kurumu'nun gazeteci ile okuyucu arasında köprü olduğunu söyledi.

Müdür Başeğmez'e ziyaretinde BİK Diyarbakır Şube Memuru Mehmet Saim Dere de eşlik etti.

“KAYMAKAM GÜL'E ZİYARET”

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, Yerel basınla bir araya geldikten sonra gazetelerin daha fazla desteklenmesi için Genç Kaymakamı Arif Gül ile de bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gül ise, yerel basının Genç ilçesi için bir şans olduğunu ve her konuda kendilerine yardımcı olmak için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştıklarını ifade etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın