28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN DİRİK TEK İSTEĞİMİZ SABIR VE SAĞDUYU

Altyapısıyla üstyapısıyla Genç'i daha yaşanılabilir hale getirmek için çalıştıklarını vurgulayan Başkan Dirik, Doğalgaz, Yağmursuyu Drenaj hattı ve Asbestli boruların değişimi nedeniyle yolların bozulduğunu ve yürütülen çalışmaların tamamlanması ile birlikte tüm yolların sıcak asfalt ve parke ile döşeneceğini ifade ederek vatandaşlardan sabır ve sağduyu beklediklerini ifade etti.

09 KASIM 2021 SALI 11:35
1
1011
0
AA aa
BAŞKAN DİRİK TEK İSTEĞİMİZ SABIR VE SAĞDUYU

Genç ilçesinin makûs kaderini değiştirmek için seferberlik ilan eden Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve ekibi yürüttüğü çalışmalarla ilçenin her köşesini şantiye alanına çevirdi. Bir yandan yürütülen projeler ile Genç'in güzelleşmesi ve hak ettiği hizmeti alması için çalışmalar yürütülürken, diğer yandan ise uzun yıllardır beklenen hizmetler olan Doğalgaz, Yağmursuyu Drenaj hattı ve Asbestli boruların değişimi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. İlçede yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dirik şu anda yutulan tozun hizmet tozu olduğunu ve Genç'i yeniden inşa etmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade etti.

"YUTULAN TOZ HİZMET TOZUDUR"

Şuanda Genç ilçesinin 50 yıllık geleceğini planladıklarını ve yutulan tozun ise hizmet tozu olduğunu ifade eden Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, vatandaşlardan sabır ve sağduyu beklediklerini ifade etti.

Başkan Dirik, “Şu anda en çok eleştiri aldığımız konulardan biri de yol konusudur. Vatandaşlarımızın eleştirisini haklı ve yerinde görüyorum ama şu an itibari ile yürüttüğümüz Doğalgaz, Yağmur Suyu Drenaj hattı, Asbestli boruların değişimi ve yeni depoların yapılması terfi merkezi işlemleri devam ediyor ve yol konusunda tam anlamıyla çalışma yürütemiyoruz. Sadece çok bozuk olan yollarımızı tamir ederek yürütülen hizmetlerin tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah Allah nasip ederse bu çalışmalar 2022'de bitecek ve yol konusunda büyük bir atılım gerçekleştirip 2022'nin sonuna doğru Genç ilçemizin tüm yollarını sıcak asfalt ve parke ile döşeyip Genç'i yeniden inşa etmiş olacağız” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın