03 Mayıs 2026 Pazar

BAŞKAN DİRİK'TEN EKİPMAN DESTEĞİ

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Genç Murat Rafting takımını ziyaret edip ekipman desteğinde bulundu.

23 EKİM 2020 CUMA 16:39
0
2919
0
AA aa
BAŞKAN DİRİK`TEN EKİPMAN DESTEĞİ

Kurulduğu günden beri kısa sürede katıldığı farklı yarışmalarda başarılara imza atan Genç Murat Rafting Takımı “Hakkâri'de hayat var, gelin bu hayatı yaşayın” sloganı ile R4 Türkiye Rafting Şampiyonasının Hakkâri'de yapılacak olması üzerine çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonaya hazırlanan Genç Murat Rafting takımını ziyaret eden Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve Belediye Meclis Üyeleri, takıma ekipman desteğinde bulundu. Takım Antrenörü Arif Kaya desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'e ve meclis üyelerine teşekkür edip başarı sözü verdi.

“Diğer takımlarla eşit seviyeye geldik”

 Genç Murat Rafting Takımı Antrenörü Arif Kaya verilen ekipman destekleriyle artık rakip takımlarla eşit seviyeye geldiklerini belirtip şunları söyledi. Kaya, “Belediye başkanımızın bize almış olduğu malzemeler sayesinde diğer takımlarla eşit seviyeye geldik. Daha önceden ticari malzemelerle hazırlandığımız yarışmalarda hep geri kalıyorduk. İnşallah bundan sonra bu malzemelerle beraber bizde rakiplerimizle eşit şartlarda yarışacağız. Bir kilo olan küreklerimiz artık 600 grama düştü ve aynı şekilde sporcu yeleklerimizde ticari idi bizi çok sıkıyordu bize verilen yeleklerle artık daha iyi performans sergileyeceğiz. Kasklarımızda aynı şekilde görüş mesafemize engel oluyordu yeni kasklarda artık daha profesyonel ve hafif. Desteklerinden ötürü Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'e teşekkür ediyorum”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2026
19:02
BİNGÖL`E TÜBİTAK`TA BÜYÜK GURUR
BİNGÖL'E TÜBİTAK'TA BÜYÜK GURUR
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
18:49
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
30.04.2026
18:44
10 MİLYAR TL`LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
10 MİLYAR TL'LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
30.04.2026
18:34
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
18:28
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ  BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı
30.04.2026
18:22
BİNGÖL`DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
BİNGÖL'DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın