19 Nisan 2024 Cuma

BEKLENEN KAR YAĞDI

Genç ilçesinde haftalardır beklenen kar yağışı başladı, ilçenin tamamı beyaza büründü.

28 OCAK 2023 CUMARTESİ 10:30
2
1024
0
AA aa
BEKLENEN KAR YAĞDI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından, birçok ilde olduğu gibi Bingöl merkez ve ilçelerinde de beklenen kar yağışı oldu. Gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar, yer yer 10 santimetreye kadar ulaştı, şehrin tamamı beyaza büründü. 
Karın yağmasıyla birlikte araçlar ulaşımda sıkıntı yaşarken, vatandaşlar da bekledikleri karın yağmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti. 
Karın yağmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen vatandaşlardan İbrahim Burulday, “Kar yağışı bayağı bir sevinçli oldu bizim için. Rabbim bunu daime etsin. Özellikle çiftçilik yapan ve tarımla uğraşan insanlarımız için çok iyi oldu çünkü bu sene bayağı gecikmişti kar yağışı. Tabi gecikmesi de hepimizde biraz endişe yarattı. Ama çok şükür ki bugün karın yağdığını gördük ve inşallah doya doya yağar” dedi. 
Bu kış tereddüt ettiklerini söyleyen Osman Tezel, “Bu yıl çok tereddüt ediyorduk. Ocak ayının içinde olmamıza rağmen kar yağmamıştı. Ama Allah'a şükür bugün yağmaya başladı. Çok mutluyuz ve sevinçliyiz” şeklinde konuştu.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın