25 Nisan 2024 Perşembe

BELEDİYE, KISITSIZ ÇALIŞIYOR

Sokağa çıkma yasağını fırsat bilen Genç Belediyesi, çevre temizliği başlatarak cadde ve sokakları tazyikli suyla yıkadı.

23 NİSAN 2021 CUMA 14:25
1
1529
0
AA aa
BELEDİYE, KISITSIZ ÇALIŞIYOR

Göreve geldiği günden bu yana ekipleriyle beraber sürekli sahada olan ve yürütülen işleri şantiye şefi gibi takip eden Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in çalışma azmi kamuoyunun da takdirini topluyor.

Çalışmalarını kısıtlamaya rağmen aralıksız sürdüren Belediye ekipleri, çarşı merkezi başta olmak üzere değişik mahalle ve sokaklarda temizlik seferberliği başlattı. Çarşı merkezindeki caddeler itfaiye aracının yardımıyla tazyikli suyla yıkandı.

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, karların erimesiyle birlikte birçok cadde ve sokakta çamur ve çöplerin ortada kaldığını ifade ederek, çöpleri aldıktan sonra çamurlu caddeleri tazyikli suyla yıkamaya başladıklarını belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın