09 Şubat 2026 Pazartesi

BİNGÖL GENÇLİK SPOR'A 40 GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK

Başvurular 25-29 Ağustos 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Katılımcılar, 2 Eylül 2025 tarihinde yüzde 100 noter kurası ile belirlenecek.

22 AĞUSTOS 2025 CUMA 18:01
0
1305
1
AA aa
BİNGÖL GENÇLİK SPOR`A 40 GEÇİCİ İŞÇİ ALINACAK

İŞKUR Bingöl İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Bingöl İl ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüklerine 40 geçici işçi alınacağını bildirdi.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne 20, Genç'e 5, Solhan'a 5, Kiğı'ya 5, Yedisu'ya 5 olmak üzere toplam 40 kişinin alınacağı program için başvurular 25-29 Ağustos 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Katılımcılar, 2 Eylül 2025 tarihinde yüzde 100 noter kurası ile belirlenecek. TYP programları 08 Eylül 2025 tarihinde başlayacak, 28 Şubat 2026 tarihinde sona erecek.

İŞKUR İl Müdürü Cevdet Baycuman imzasıyla gönderilen başvuru duyurusunda katılımcı şartları ve detaylar şöyle sıralandı;

Katılımcı şartları

a. Kuruma kayıtlı işsiz olmak

b. 18 yaşını tamamlamış olmak

c. Emekli ve malul aylığı almamak

d. Öğrenci olmamak (açık lise, açık öğretim öğrencileri hariç);

e. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine göre (ADNKS) aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir.

f. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemine (ADNKS) göre aynı adreste oturanların, programa başvuru yapılan tarih dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazançlarının asgari ücret tespit komisyonu tarafından belirlenen net asgari ücretin bir buçuk katını (33.157,05 TL) aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP'ye katılamaz.

g. TYP ilanında belirtilen şartları taşımayan ya da TYP'nin aksamasına ve başarısız olmasına sebep olabilecek olan başvurular geçersiz sayılır.  Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan kişiler TYP'ye katılamaz. Güvenlik sorgusu sonucu olumsuz çıkanlar programa başlamış olsalar dahi çıkarılırlar.

h. Katılımcılar, 2 Eylül 2025 tarihinde %100 noter kurası ile belirlenecektir.

Başvurular İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacaktır.

TYP programları 08 Eylül 2025 tarihinde başlayacak, 28 Şubat 2026 tarihinde sona erecektir.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_190)
02 Eylül 2025 Salı 19:20
Kura sonuçları açıklandı mi
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
07.02.2026
21:25
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY`DA
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY'DA
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay Valiliği'nin ev sahipliğinde Hatay'da 2 gün süren anlamlı bir buluşmaya imza attı.
07.02.2026
17:52
ZIKTE SÜRKAP`IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
ZIKTE SÜRKAP'IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
Genç'te düzenlenen programla ZIKTE SÜRKAP'ın kuruluşunun 5. yılı yoğun katılımla kutlandı.
06.02.2026
17:16
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizde yürütülen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve planlanan çalışmaların ele alınması amacıyla Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.
06.02.2026
16:51
HÜLAKÜ`BİNGÖL`ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
HÜLAKÜ'BİNGÖL'ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
17:45
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
7 Şubat'ta saat 13.30'da Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
04.02.2026
16:49
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın