28 Nisan 2024 Pazar

BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN!

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, yıl sonu yaklaşırken vatandaşlara, Genç'te yaşıyorsan ikametgahını taşımalısın. Yaşadığın ilçeye katkı sağlamalısın çağrısında bulundu.

16 ARALIK 2019 PAZARTESİ 12:03
0
2873
0
AA aa
BU ÇAĞRIYA KULAK VERİN!

Genç Belediyesi tarafından 'Daha fazla hizmet ve daha büyük yatırımlar için ilçemize sahip çıkalım' kampanyasıyla başlatılan çalışmalarda ikametgahlarını Genç'e almayanlara son bir kez çağrıda bulunan Başkan Mehmet Zeki Dirik, "İkametgah konusunda bunca çalışma yapmamıza rağmen hala istediğimiz sayıya ulaşamadık. Özellikle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızdan bu konuya duyarlı olmalarını ve Genç'e hizmet gelmesi için hep birlikte el ele vererek bu durumun üstesinden gelmemiz gerekiyor" dedi.

"İKAMETGAH İÇİN SON GÜN 30 ARALIK"

30 Aralık tarihine kadar zamanlarının olduğunu ve ne yazık ki halen istedikleri nüfus sayısına ulaşamadıklarını belirten Başkan Dirik, " Yaptığımız saha çalışmaları ve sosyal medya reklamları ile yüzlerce duyarlı vatandaşımız sağ olsunlar ikametgahlarını Genç ilçe merkezine aldılar ancak ikametgah için son gün 30 Aralık ve ne yazık ki halen 20 Bin nüfusuna ulaşabilmemiz için 600 kişiye yakın eksiğimiz var.  Bu sayının da artması için özellikle muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza çok iş düşüyor. İnşallah hedeflediğimiz 20 Bin nüfus sayısına ulaşırız ve hizmet noktasında çalışmalarımıza devam ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın