30 Nisan 2024 Salı

BU KADARINA DA PES!

Genç ilçesinde esnaflara 18 iş günü içerisinde 2 ayrı faturanın gelmesi ve fatura miktarlarının da yüksek olması esnafı çileden çıkardı.

23 ARALIK 2019 PAZARTESİ 14:20
0
2632
0
AA aa
BU KADARINA DA PES!

Her defasında vatandaşı mağdur eden ve fatura fiyatlarında tavan hizmette ise hiçbir özveri göstermeyen Fırat Elektrik Perakende'nin son yaptığı işlem esnafları çileden çıkardı. 05 Aralık ve 18 Aralık'ta 2 ayrı fatura çıkararak esnafın sırtına yük bindiren şirket, esnafları ve vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. 

"ŞİKAYETÇİ OLACAĞIZ"

Ardı ardına gelen 2 elektrik faturasıyla şok olan ve neye uğradıklarını şaşıran esnaflar, Fırat Elektrik Perakende'yi gerekli mercilere şikayet edeceklerini ve bunun arkasında duracaklarını belirterek, "Elektrik saatlerimiz 05 Aralık 2019 tarihinde okundu. 16 Aralık 2019 son ödeme tarihli bir fatura geldi. Bizler daha bu faturayı ödeyemeden bu kez de 18 Aralık 2019 tarihinde saatimiz bir kez daha okunarak bir fatura daha tahakkuk ettirildi. Bir ay içerisinde gelen 2 fatura ile neye uğradığımızı şaşırdık. Bizler kıt kanaat geçinen insanlarız. Hesabımızı kitabımızı yaparak yaşıyoruz. Oysa Fırat Elektrik bizi aptal yerine koyarak 1 ay içerisinde 2 fatura birden kesiyor. Bu hangi mantığa ve vicdana sığar anlamış değiliz. Bu konuda yetkilileri de, Tüketiciyi Koruma Derneği'ni de göreve davet ediyoruz. Vatandaşın sağılacak inek gibi görüldüğü bu zihniyetin son bulması lazım" şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın