27 Nisan 2024 Cumartesi

BU KAFEDE HEM KAHVE HEM DE KAHKAHA VAR!

Bingöllü tiyatro sanatçısı Abdullah Caf, kentte açtığı kafede stand-up gösterimi yaparak müşterilerine keyifli vakit geçirtiyor. Kahkahaların havada uçuştuğu kafede müşteriler bir yandan kahvelerini yudumluyor bir yandan ise yapılan esprilerle günün stresini atıyor.

06 OCAK 2022 PERŞEMBE 17:25
2
2219
0
AA aa
BU KAFEDE HEM KAHVE HEM DE KAHKAHA VAR!

İstanbul'da tiyatro eğitimi alan ve Bingöl'de yıllar önce çektiği kısa videolar ile sosyal medya fenomeni haline gelen ve çekilen videolar sayesinde Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden 100 Bini aşkın bir hayran kitlesine ulaşan Bingöllü tiyatro sanatçısı Abdullah Caf, Bingöl'de daha önce hiç yapılmamış bir işe imza attı ve kente stand-up kafe kazandırdı. Hafta sonları düzenlenen stand-up gösterimine gelen vatandaşlarda burada hem kahvelerini yudumluyor hem de kahkahalar atarak hafta içerisinde ki iş streslerini üzerlerinden atıyor.

“KAFEMİZDE HEM KAHVE HEM DE BOL KAHKAHA VAR”

Tiyatro sanatçısı Abdullah Caf, “Bu proje yaklaşık 5 yıllık bir proje. Tiyatro eğitimimi tamamladıktan sonra orda öğrendiğim çok güzel bir cümle vardı hayatıma nokta atan. Bir kentin gelişmişlik düzeyini merak ediyorsanız eğer, o kentte gelişen sanatsal faaliyetlere bakın diye. Bende hem memleketime değer katma adına hem de işletmeciliğime güvendiğim için insanları sanatla, tiyatroyla daha refah ve ferah bir ortamda buluşturma kararı aldım. Bir cümlenin sonucunda çıkan bir proje bu aslında. Pandemi sürecinde memleketimizde olan kültür merkezi inşa sürecine girdi. İnşallah çok yakında çok güzel bir kültür merkezine de kavuşacak Bingöl'ümüz. Bu arayı doldurmak adına da bu sahneyi yapma fikri çıktı ortaya. Sahnemiz biraz küçük ama sağ olsunlar seyircilerimiz bizi yalnız bırakmıyorlar. Bütün herkese bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum. Bizim başlangıç sloganımız biz bir kılıfına uydururuz idi. Ve buğun geldiğimiz noktada görüyoruz ki bir kılıfına uydurmuşuz. Bu kafede hem kahve var hem de kahkaha var. Herkesi bu sıkıntılı süreçte kahkaha atmaya bekliyoruz” dedi.

“KAHVE İÇEREK KAHKAHA ATMAK ÇOK KEYİFLİ”

Vatandaşlardan İsmail Karaaslan; “Bu etkinliğe katılmayı çok istedik ve buradayız. Soğuk bir kış akşamında Abdullah Caf'ı tanımak ve kahvesini içerek kahkahalar atmak keyifli ve güzel oldu. Onu tanıdığım için mutluyum. Yolu açık olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

“HER GELDİĞİMİZDE ÇOK EĞLENİYORUZ”

Sibel Curku ise, “Bu kafe Bingöl'de bir ilk oldu bizim için. Hem konseptinin çok farklı hem de bir sahnesinin olmasının yanı sıra ortamının da sıcak olması bizler için çok güzel oldu. Buraya eğlenerek geliyoruz ve her hafta sonunu burada değerlendiriyoruz. Yakın arkadaşımız oluyor zaten Abdullah. Bingöl'de tanınan bir sima ve ilimize böylesi güzel bir kafeyi kazandırdığı için teşekkür ediyoruz kendisine” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Sanem Karatepe ise,

Buraya geldiğimizde çok gülüyoruz. Kendimize gülüyoruz aslında daha çok. Bingöl'de olan komik şeyleri anlatıyor bizlere. Umarım daha güzel şeyler çıkar ortaya.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın