20 Nisan 2024 Cumartesi

CESET DEĞİL, KOKAİN ÇIKTI

Genç ilçesinde vatandaşların bir evden ceset kokusu geliyor ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri, kokain, toz esrar ve 100 adet motor parçası buldu.

08 AĞUSTOS 2022 PAZARTESİ 15:25
1
1278
0
AA aa
CESET DEĞİL, KOKAİN ÇIKTI

Geçtiğimiz ay Genç ilçesinde kulaktan kulağa dolaşan, ‘Bir evden ceset kokusu geliyor' iddiası, polisin yaptığı araştırma sonucu ortaya bam başka bir tablo çıkardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kötü kokular geldiği ihbarı üzerine girdiği evde, kokain, toz esrar ve 100 adet motor parçası buldu. Konu ile ilgili yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “ İlçede bulunan bir adresten kötü kokular geldiği Ex şahıs olabileceğine yönelik olarak verilen ihbar değerlendirildiğinde, İkamet kapısının açık . Yerlerin ıslak olduğu, Yoğun esrar kokusunun geldiği, görülmüş, Nöbetçi cumhuriyet savcısına bilgi verilerek yapılan İkamet aramasında, 103 gram Taş kokain olabileceğini değerlendirdiğimiz uyuşturucu madde, 4 parça halinde Toplamda 2052 gram toz esrar maddesi ve 2916 gram gelen yaprak esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca odada kutularında muhafaza edilen çalıntı olabileceği düşünülen yaklaşık 100 adet Motor bloğu,baskı balata amortisör muhafaza altına alınmıştır” denildi. 

Açıklamada ayrıca olayın zanlısı olarak belirtilen kişinin ise firarda olduğu ve araştırma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın