26 Nisan 2024 Cuma

DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDULAR

Genç ilçesinde kamu kurumları ve STK'ların işbirliği ile depremzede vatandaşlara destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

21 MART 2023 SALI 17:48
2
1515
0
AA aa
DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDULAR

.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından, Genç ilçesinden yapılan yardımlar aralıksız sürdürülürken, son olarak depremzedelerin yarasına merhem olmak için Genç Kaymakamlığı, Genç Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eğitim Bir-Sen, Diyanet Vakfı, İHH ve Umut Kervanı dernekleri harekete geçerek kermes düzenledi. 

Genç Kent Meydanı'nda duzenlenen ve vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği yardım organizasyonun açılışına Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Kuran-i Kerim tilaveti okunmasının ardından yapılan dualar ile açılışı yapılan yardım kampanyasında hem dernek üyeleri hemde gönüllü vatandaşlar evlerinde yaptıkları yemekleri getirerek satış yaptılar. Tatlılardan böreklere, dolmalardan, mangala kadar bir çok yemek çeşidinin bulunduğu yardım kampanyasına ilgi oldukça fazla oldu. Yapılan satışta elde edilen gelir Ramazan ayında Depremzedeler yararına kullanılacak.

HABER:SİNAN   ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın