29 Nisan 2024 Pazartesi

DERBİDE KAZANAN 'KARDEŞLİK' OLDU

Bölgesel Amatör Lig 5.hafta mücadelesi Bingöl derbisine sahne oldu. Kardeşlik rüzgarlarının estiği maçta 12 Bingölspor Yeni Genç Muratspor'u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

12 KASIM 2023 PAZAR 16:09
0
1291
0
AA aa
DERBİDE KAZANAN `KARDEŞLİK` OLDU

Bölgesel Amatör Lig 5.hafta mücadeleleri oynanan maçlarla tamamlandı. Kardeşlik rüzgarının estiği ve 2 takımında birbirlerini çiçeklerle karşıladığı Yeni Genç Muratspor ve Bingölspor maçı Bingöl Şehir Stadyumunda oynandı. 

Orhan Karaboğa, Abdullah Akkurt, Sedat Yiğit hakem triosunun yönettiği maçı Bingöl ve Genç'ten binlerce taraftar izlerken, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ve kurum amirleri de iki temsilcimizin maçını tribünden takip etti. 

Maçın başlama düdüğüyle beraber iki ekipte gol için yüklenirken daha diri bir görüntü ortaya koyan 12 Bingölspor, 8.dakikada Umut Pusat'ın harika golüyle 1-0 öne geçti. Yenilen golün ardından gol arayışları için hücumda çoğalan ancak savunmada üst üste açıklar vermeye başlayan Yeni Genç Muratspor, 13.dakikada Kasım Sun'un ve 21.dakikada ise Furkan Yalınızın kendi kalelerine attığı goller ile 3-0 geriye düştü. Maçın geri kalanında gol olmazken ekipler soyunma odasına Bingölspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile gitti. 

"MAÇ 90 DAKİKA KARDEŞLİK BİR ÖMÜR"

90 dakika sonunda her iki takımında girdiği gol pozisyonlarını gole çevirememesi sonucu maç 12 Bingölspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Kardeşlik rüzgarlarının estiği 90 dakikada her iki takımın oyuncularının yanı sıra, yönetim ve taraftarlarında centilmen tavırları takdir topladı. 

"BİNGÖLSPOR NAMAĞLUP LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ"

Ligde oynadığı 5 maçından da galibiyetle ayrılan ve gol yemeden büyük bir başarıya imza atan 12 Bingölspor topladığı 15 puanla liderliğini sürdürürken, Yeni Genç Muratspor ise 4 puanda kaldı. 

HABER: SİNAN ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın