11 Şubat 2026 Çarşamba

DEV PROJE İHALE EDİLDİ

Kültür Mahallesi'nde 1172 konut ve 196 işyerinin inşa edileceği Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale edildiğini bildiren Başkan Arıkan; Örnek bir projeyle hem sorunları çözeceğiz hem de ilimizin çehresini değiştireceğiz

02 EKİM 2020 CUMA 16:26
0
2685
0
AA aa
DEV PROJE İHALE EDİLDİ

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Kültür Mahallesi'nde 15.1 hektarlık alanda uygulanacak olan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin TOKİ Başkanlığı'nca ihale edildiğini belirtti.
2013 yılından bu yana yaşanan sorunların çözümü noktasında önemli bir eşiğin daha aşıldığını belirten Başkan Arıkan, ihale sürecindeki değerlendirme ve itiraz süreçlerinin tamamlanmasıyla yapım aşamasına start verileceğini kaydetti.
Başkan Arıkan, “Hak sahipleri başta olmak üzere tüm Bingöl kamuoyunun yakından takip ettiği kentsel dönüşüm projesinin ihalesinin gerçekleştirilmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu süreçle ilgili gerekli prosedürler tamamlandıktan sonra inşa süreci başlayacak” dedi.
TOKİ Başkanlığınca ihale değerlendirme sürecinin yapılacağını kaydeden Başkan Arıkan, şunları söyledi: “Bu süreç tamamlandıktan sonra inşa süreciyle ilgili gelişmeler başta hak sahipleri olmak üzere tüm kamuoyuyla paylaşılacaktır. Projemizin bu aşamaya gelmesinde yoğun gayret ve emekleri bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e, Valimiz Sayın Kadir Ekinci'ye, hak sahiplerimize ve projeye katkı sunan tüm dostlarımıza ve çalışma arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2026
18:07
KAYMAKAM GÜZEL KUR`AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
KAYMAKAM GÜZEL KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, İl Müftüsü Orhan İmamoğlu ve İlçe Müftüsü Ferhat Mat ile birlikte, İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Yayla Şeyh Ahmet Nakşibendi Yatılı Erkek Kur'an Kursunu ziyaret etti.
10.02.2026
17:55
EĞİTİM SENDİKALARINDAN  PROMOSYON TEPKİSİ
EĞİTİM SENDİKALARINDAN PROMOSYON TEPKİSİ
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı
10.02.2026
17:49
İŞ BİRLİĞİ  PROTOKOLÜ İMZALANDI
İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
10.02.2026
17:44
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
17:21
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR`IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR'IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
Lösemiyle verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Mevlana Ortaokulu öğrencisi Ensar Yüce, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
09.02.2026
14:29
BUNU YAPAN YANDI
BUNU YAPAN YANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın