11 Şubat 2026 Çarşamba

DİRİK'TEN ŞEFFAF YÖNETİM

Genç Belediyesinin aylık gelir ve gider tabloları belediye resmi internet sitesinde aralıksız yayımlanmaya devam ediyor. Belediyenin açıkladığı gelir gider tablosunda Ekim ayı içerisinde 1 milyon 321 bin 027 TL gideri olan Genç Belediyesinin 1 milyon 548 bin 987 TL geliri olduğu görüldü.

23 KASIM 2019 CUMARTESİ 12:40
1
3089
1
AA aa
DİRİK`TEN ŞEFFAF YÖNETİM

Genç Belediye Başkanı seçilen M. Zeki Dirik, göreve geldiği günden bu yana belediye bütçesi gelir ve gider tablosunu belediyenin resmi internet sitesinde yayımlıyor. Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğunda 20 milyon 281 TL borç ile belediyeyi devraldıklarını söyleyen Dirik, Mayıs ayında yaptığı açıklamada 20 Milyon 281 Bin TL toplam borca karşın belediye kasasında 85 bin 477 TL nakit olduğunu açıklamıştı.

Belediye bütçesi aylık gelir ve gider tablosunu belediye resmi internet sitesinde yayımlayan Belediye Başkanı M. Zeki Dirik ‘şeffaf yönetim' örneği gösteriyor.  Nisan 2019 gelir ve gider tablosunda; 1 milyon 335 bin 257 TL gideri olan Genç Belediyesinin 1 milyon 303 bin 348 TL geliri olduğu görülüyor. Ekim 2019 gelir ve gider tablosunda; 1 milyon 321 bin 027 TL gideri olan Genç Belediyesinin 1 milyon 548 bin 987 TL geliri olduğu görülüyor. Sitede yayımlanan gelir ve gider tablolarında kalem kalem harcamalara ve kazançlara yer veriliyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50)
26 Kasım 2019 Salı 09:07
Böyle devam başkan, inanın bu davranışlar sizi yüceltecektir. Öncekilerin yaptığı yanlışlara düşmemeniz dileğiyle...
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
10.02.2026
18:07
KAYMAKAM GÜZEL KUR`AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
KAYMAKAM GÜZEL KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, İl Müftüsü Orhan İmamoğlu ve İlçe Müftüsü Ferhat Mat ile birlikte, İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Yayla Şeyh Ahmet Nakşibendi Yatılı Erkek Kur'an Kursunu ziyaret etti.
10.02.2026
17:55
EĞİTİM SENDİKALARINDAN  PROMOSYON TEPKİSİ
EĞİTİM SENDİKALARINDAN PROMOSYON TEPKİSİ
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı
10.02.2026
17:49
İŞ BİRLİĞİ  PROTOKOLÜ İMZALANDI
İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
10.02.2026
17:44
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
17:21
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR`IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR'IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
Lösemiyle verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Mevlana Ortaokulu öğrencisi Ensar Yüce, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
09.02.2026
14:29
BUNU YAPAN YANDI
BUNU YAPAN YANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın