10 Şubat 2026 Salı

EKİPLER TEYAKKUZ HALİNDE

Genç İlçe Orman İşletme Şefliği ekipleri, ilçenin oksijen kaynağı olan çamlık alanda olası yangınlara karşı teyakkuza geçerek denetimleri sıklaştırdı.

01 AĞUSTOS 2021 PAZAR 12:01
2
2002
0
AA aa
EKİPLER TEYAKKUZ HALİNDE

Ülke genelinde 30 ili son 4 günde etkisi altına alan yangınlar, başta Antalya olmak üzere birçok ilde binlerce hektarlık ormanlık alanı küle çevirdi. Yangınların artması ve olası sabotajlara karşı da Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki ekipler de ormanlık alanlarda denetim ve nöbetleri sıklaştırmaya başladı.

Bu kapsamda Orman İşletme Şefliği ekipleri, Genç ilçesinin oksijen kaynağı olmasının yanı sıra ilçenin doğasına da güzellik katan çamlık alanda denetimlerini sıklaştırdı.

“SAAT BAŞI DEVRİYE ATILIYOR!”

Genç ilçe Orman İşletme Şefliği, 250 hektarlık çamlık alanda 15 personelle 10 ayrı noktada düzenli olarak denetim gerçekleştiriyor.

Olası yangın ihtimaline karşı da devriye atan ekipler, her saat başı ilk müdahale aracıyla çamlık alanlarda kontrollerini gerçekleştiriyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.02.2026
18:07
KAYMAKAM GÜZEL KUR`AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
KAYMAKAM GÜZEL KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU
Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, İl Müftüsü Orhan İmamoğlu ve İlçe Müftüsü Ferhat Mat ile birlikte, İlçe Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Yayla Şeyh Ahmet Nakşibendi Yatılı Erkek Kur'an Kursunu ziyaret etti.
10.02.2026
17:55
EĞİTİM SENDİKALARINDAN  PROMOSYON TEPKİSİ
EĞİTİM SENDİKALARINDAN PROMOSYON TEPKİSİ
Bingöl'de faaliyet gösteren eğitim sendikaları, İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen maaş promosyon ihalesinde bankaların sunduğu tekliflerin yetersiz olduğunu belirterek ortak açıklama yaptı
10.02.2026
17:49
İŞ BİRLİĞİ  PROTOKOLÜ İMZALANDI
İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı ile Bingöl İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol, hükümlülerin üretim süreçlerine katılarak toplumsal uyumlarının güçlendirilmesini ve yeniden topluma kazandırılmalarını hedefliyor.
10.02.2026
17:44
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
KAR VE SAĞANAK ETKİLİ OLACAK
Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapılan Bingöl için çığ tehlikesi ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.
10.02.2026
17:21
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR`IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
MEVLANA ORTAOKULU YASTA: ENSAR'IN SIRASI ÇİÇEKLERLE DOLDU
Lösemiyle verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Mevlana Ortaokulu öğrencisi Ensar Yüce, gözyaşlarıyla toprağa verildi.
09.02.2026
14:29
BUNU YAPAN YANDI
BUNU YAPAN YANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü ve SGK arasındaki koordinasyon, trafikte kayıt dışı istihdama geçit vermiyor. Yol kontrollerinde tespit edilen sigortasız şoförler, araç sahibi şirketlere asgari ücretin katları oranında ağır idari para cezaları olarak geri dönüyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın