19 Nisan 2024 Cuma

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

HÜDA PAR Genç İlçe Teşkilat Başkanı İdris Ağırbaş, ilçe yönetimiyle birlikte ilçede ki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

12 NİSAN 2021 PAZARTESİ 11:58
0
2030
0
AA aa
ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Bir yılı aşkın süredir devam eden salgın nedeniyle zor günler geçiren ilçe esnafını ziyaret eden HÜDA PAR heyeti esnafın son durumları hakkında bilgi aldı.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaflar ise, sorun ve sıkıntılarını aktardı. En büyük sorunun ilçede sayıları gittikçe artan zincir marketlerin olduğunu ifade eden esnaflar,  bir an önce yerel yönetimlerin buna el atması gerektiğini söyledi.

Esnafın sorunları hakkında bir rapor oluşturularak ilgililere iletilmesi için çalışma yapacaklarını ifade eden HÜDA PAR İlçe Başkanı İdris Ağırbaş, esnafa bereketli işler dileğinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Ağırbaş, pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafa desteklerin artırılması gerektiğini söyleyerek, özellikle uzun süre kapalı kalan esnafın zor durumda olduğunu belirtti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın