25 Nisan 2024 Perşembe

FIRTINA MAĞDUR ETTİ!

Genç İlçesi Yenişehir Mahallesi TOKİ Konutlarında şiddetli fırtına nedeniyle çatılar uçarken bina sakinleri ise mağdur olduklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

10 MAYIS 2021 PAZARTESİ 16:44
0
1324
0
AA aa
FIRTINA MAĞDUR ETTİ!

Genç ilçesinde geçtiğimiz hafta içerisinde etkili olan fırtına sonucu TOKİ konutlarında çatılar uçtu elektrikler kesildi. Çatıların uçması ile korku dolu anlar yaşayan TOKİ sakinleri deprem korkusu nedeniyle kendilerini dışarıya atmak zorunda kaldı.

İtfaiye ekiplerinin desteği ile savrulan çatı saçakları toplanırken, TOKİ sakinleri ise maddi kayıplarının olduğunu ve destek beklediklerini ifade etti.

“DESTEK BEKLİYORUZ”

TOKİ sakinleri, “Pandemi nedeniyle hepimiz zor günler geçirirken birde üstüne yaşanan bu afet sonucu hepimiz daha çok mağdur duruma düştük. Çatımızı onaracak veyahut yapacak gücümüz yok. Çatının açık kalması yaşanabilecek diğer felaketlerde daha çok zarar verecektir. Çatılarımızın bir an önce onarılması gerekiyor. Devlet büyüklerimizden sorunumuza çözüm bulmalarını talep ediyoruz”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın