TFF, Bölgesel Amatör Lig (BAL) katılım bedelini bu sezon için 500 bin TL olarak açıkladı. 100 bin TL nakit ve 400 bin TL teminat şeklinde belirlenen bu rakam, Genç ilçesinin gururu Yeni Genç Muratspor'u adeta çıkmaza soktu.
Kulüp Başkanı Orhan Baysal, yaptığı sert açıklamada, “Bu şartlarda lige katılmamız imkânsız hale geliyor. Cuma gününe kadar bu para yatırılmazsa, bütün emeklerimiz heba olacak” dedi.
Baysal, Genç Kaymakamı, Belediye Başkanı ve ilçe siyasetçilerine açık çağrıda bulunarak, “Destek verilmezse kulübün anahtarlarını Kaymakamlığa ve Belediyeye teslim edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
Yeni Genç Muratspor'un bu çıkışı, hem ilçede hem de sporseverler arasında büyük yankı uyandırdı. Tüm gözler şimdi Genç'e çevrilmiş durumda.
HABER:SİNAN ATAN