10 Mayıs 2024 Cuma

GENÇ ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ!

Genç ilçesinin makûs kaderini değiştirmek için seferberlik ilan eden Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve ekibi yürüttüğü çalışmalarla ilçenin her köşesini şantiye alanına çevirirken, vatandaşlarda artık geleceğe umutla bakıyor.

23 EKİM 2021 CUMARTESİ 12:48
0
2633
0
AA aa
GENÇ ŞANTİYE ALANINA DÖNDÜ!

25 milyon 800 Bin TL borç ile devraldığı ağır yükün altında ezileceğini düşünenlere inat yılmayarak ekibiyle beraber gecesini gündüzüne katan ve tasarruf tedbirleri sayesinde hem borç yükünü 5 Milyon seviyesine indiren hem de hem de vaatlerinin ötesine geçerek hizmet üretimini sürdüren Genç Belediyesi takdir toplamaya devam ediyor.

Koltukta oturup talimat vermek yerine sahada bir şantiye şefi misali çalışan, personellerin sıkıntılarıyla birebir ilgilenen, yaşlısından hastasına, esnafından köylüsüne hemen herkesi ziyaret edip ‘gönül belediyeciliği' ilkesine hayat veren Başkan Dirik, seçim vaatlerini yerine getirmek için ilçeyi adeta şantiye alanına çevirmiş durumda.

"PROJELERİMİZİN BİRÇOĞUNU HAYATA GEÇİRDİK"

Göreve başladığı günden beri Genç'in daha yaşanılır bir ilçe olması için ekibiyle beraber fedakârca çalıştıklarını belirten Dirik, “Göreve başladığımızdan bu yana söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. Söz verdiğimiz 20 proje arasında en öncelikli olan Doğalgaz Projesi, E Belediyecilik projesi, Millet Bahçesi projesi, Kent Meydanı Projesi, Güneş enerjisi santrali projesi, Yeni nesil çöp konteynerleri projesi, Asbestli boruların değişim projesi, Ücretsiz Wi-fi Projesi, Klimalı Duraklar Projesi, Mezarlık Alanları düzenleme çalışmalarımızda; Mescit, Ağaçlandırma, Aydınlatma, Oturma Bankları, WC / Abdest alma yerleri Projesi, İmarlı yolların Açılması Projeleri, Yağmur Suyu Drenaj Projesi, 3 Mahallemize çocuk oyun parkı, her mahallemize sentetik halı saha gibi birçok projemizi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Bunların yanı sıra vaatlerimiz arasında yer almayan birçok projeyi de hayata geçirdiğimizi vatandaşımız görüyor ve biliyor. Halkımızdan hizmet noktasında sabırlı olmalarını istiyorum. İnşallah ortak evimiz olan Genç'i daha güzel noktalara taşıyacağız” diye konuştu.

"2022 YILINDA GENÇ'İN TÜM YOLLARI YENİDEN YAPILACAK"

İlçede yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Dirik şuanda yutulan tozun hizmet tozu olduğunu ve Genç'i yeniden inşa etmek için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini ifade etti. Başkan Dirik, "Şuanda en çok eleştiri aldığımız konulardan biri de yol konusudur. Vatandaşlarımızın eleştirisini haklı ve yerinde görüyorum ama şuan itibari ile yürüttüğümüz Yağmur Suyu Drenaj hattı, Asbestli boruların değişimi ve yeni depoların yapılması terfi merkezi işlemleri devam ediyor ve yol konusunda tam anlamıyla çalışma yürütemiyoruz. Sadece çok bozuk olan yollarımızı tamir ederek yürütülen hizmetlerin tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah Allah nasip ederse bu çalışmalar 2022'de bitecek ve yol konusunda büyük bir atılım gerçekleştirip  2022'nin sonuna doğru Genç ilçemizin tüm yollarını sıcak asfalt ve parke ile döşeyip Genç'i yeniden inşa etmiş olacağız" diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2024
19:03
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilciliği, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Irak asıllı Y.K. tarafından, okuldan atıldığı gerekçesiyle Lise Müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amaçlı, basın açıklaması gerçekleştirildi. (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilcisi Muhammed Mustafa Demirağ'ın okuduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.
10.05.2024
18:41
AK KADINLAR`DAN İSRAİL TEPKİSİ `SAVAŞINDA  BİR AHLAKI, HUKUKU VAR
AK KADINLAR'DAN İSRAİL TEPKİSİ 'SAVAŞINDA BİR AHLAKI, HUKUKU VAR
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gündoğdu: 'Bizler bugün AK Parti Bingöl İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak buradayız. Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız. Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek
09.05.2024
18:33
ÜNİVERSİTE  ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE`YE  DESTEK
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE'YE DESTEK
Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.
09.05.2024
16:24
BİNGÖLDE  JEOTERMAL  KAYNAKLARI ` KONUŞULDU
BİNGÖLDE JEOTERMAL KAYNAKLARI ' KONUŞULDU
Bingöl'deki jeotermal kaynakların potansiyeli, değerlendirilmesi gereken alanlar ile bu kaynakların ekonomiye kazandırılması ve neler yapılacağı konusunda toplantı yapıldı. Vali Ahmet Hamdi Usta; 'Veriler ve öneriler doğrultusunda çalışacağız.' dedi.
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın