09 Şubat 2026 Pazartesi

GENÇ STADYUMU YENİLENİYOR 780 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONUDA YAPILACAK

AK Parti Genç İlçe Başkanı Sait Kolak, Genç ilçesinde daha önce 250 kişilik kapasite olarak yapılacağı gündeme gelen kapalı spor salonunun yapılan girişimler sonucu 780 kişi kapasiteye çıkartıldığını ve en kısa sürede yapım sürecine geçileceğini duyurdu. Başkan Kolak ayrıca, Genç İlçe Stadyumu'nun da yenileneceğini belirtti.

26 HAZİRAN 2025 PERŞEMBE 13:09
0
833
0
AA aa
GENÇ STADYUMU YENİLENİYOR 780 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONUDA  YAPILACAK

AK Parti Genç İlçe Başkanı Sait Kolak, Genç ilçesinde daha önce 250 kişilik kapasite olarak yapılacağı gündeme gelen kapalı spor salonunun yapılan girişimler sonucu 780 kişi kapasiteye çıkartıldığını ve en kısa sürede yapım sürecine geçileceğini duyurdu.  Başkan Kolak ayrıca, Genç İlçe Stadyumu'nun da yenileneceğini belirtti.

Genç ilçesinde daha önce 250 kişilik kapasite olarak yapılacağı gündeme gelip ve yoğun eleştirilerin odağı haline gelen kapalı spor salonu ile ilgili AK Parti Genç İlçe Başkanı Sait Kolak, sosyal medya hesabı üzerinden yeni gelişmeleri duyurdu. Başkan Kolak, kapalı spor salonunun yapılan girişimler sonucu 780 kişi kapasitesine çıkartıldığını ve yakın zamanda yapım sürecine geçileceğini duyurdu. Başkan Kolak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Genç ilçemizde yapımı planlanan 250 seyirci kapasiteli spor salonunun, mevcut ve gelecekteki ihtiyacı karşılamayacağı değerlendirilmiş; bu doğrultuda proje revize edilerek kapasitesi 780 kişiye çıkarılmıştır. İlçemizin spor altyapısını daha güçlü hale getirmek ve gençlerimize daha nitelikli bir tesis sunmak amacıyla gerekli teknik çalışmalar tamamlanmıştır. Proje kapsamındaki protokol ve ödenek işlemleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı nezdinde resmi yazışmalar gerçekleştirilmiş olup sürecin hızla ilerlemesi adına tüm girişimler yapılmaktadır. En kısa sürede yapım sürecine başlanarak, Genç ilçemize modern, işlevsel ve yüksek kapasiteli bir spor salonu kazandırılacaktır”

GENÇ STADYUMU YENİLENİYOR

Başkan Kolak, Genç İlçesindeki stadyuma ilişkin ise şu ifadelere yer verdi: “Genç ilçemizdeki sentetik futbol sahasının zemin yenilemesi, sentetik çim değişimi, çevre tel örgüleri, modern aydınlatma sistemi, atletizm pisti ve 1360 kişilik tribün inşasını kapsayan kapsamlı bir proje hazırlanmıştır. İlçemizin spor altyapısını güçlendirmeyi amaçlayan bu proje, gençlerimize daha sağlıklı ve donanımlı bir spor ortamı sunmayı hedeflemektedir”

DESTEK SUNANLARA TEŞEKKÜR

AK Parti Genç İlçe Başkanı Sait Kolak, 250 kişilik kapalı spor salonunun 780 kişi kapasiteye çıkartılması ile ilçe stadyumunun yenilenmesi projelerine katkı sunup destek verenlere teşekkür etti. Başkan Kolak: “Başta Cumhurbaşkanı Yardımcımız Dr. Cevdet Yılmaz'a, Milletvekillerimiz Sayın Feyzi Berdibek ve Sayın Zeki Korkutata'ya, Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Usta'ya, Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel'e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Yılmaz Seven'e şahsım ve ilçem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:25
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY`DA
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY'DA
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay Valiliği'nin ev sahipliğinde Hatay'da 2 gün süren anlamlı bir buluşmaya imza attı.
07.02.2026
17:52
ZIKTE SÜRKAP`IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
ZIKTE SÜRKAP'IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
Genç'te düzenlenen programla ZIKTE SÜRKAP'ın kuruluşunun 5. yılı yoğun katılımla kutlandı.
06.02.2026
17:16
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizde yürütülen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve planlanan çalışmaların ele alınması amacıyla Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.
06.02.2026
16:51
HÜLAKÜ`BİNGÖL`ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
HÜLAKÜ'BİNGÖL'ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
17:45
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
7 Şubat'ta saat 13.30'da Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
04.02.2026
16:49
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın