24 Nisan 2024 Çarşamba

GENÇ VEKİLSİZ OLMAZ!

Nüfus potansiyeli bakımından Bingöl'ün en büyük ve en etkin ilçesi olan Genç ilçesi için AK Parti'de vekil verilmeyecek dedikodusu büyük tepki topladı. Ortaya atılan iddia karşısında sessiz kalmayan merkez ve köy muhtarlarının tamamı, böylesi bir durumunun partiye zarar vereceğini vurguladı.

22 MART 2023 ÇARŞAMBA 17:24
4
1420
0
AA aa
GENÇ VEKİLSİZ OLMAZ!

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için partiler ve milletvekili aday adayları yoğun bir çalışma içerisine girerken, mevcut süreçte ortaya atılan bir takım iddialar ise Genç ilçe kamuoyunca büyük tepki ile karşılandı. Bingöl kamuoyunda özellikle belirli kesimlerce ortaya atılan bu “AK Parti'de dönem Gence vekil verilmeyecek” iddiası Genç kamuoyunda büyük tepkilere neden oldu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Genç Muhtarlar böylesi bir durumunun partiye zarar vereceğini dile getirdi. 
“GENÇ, GENÇT'EN İBARET DEĞİLDİR”
Genç'in nüfus potansiyeli bakımından Bingöl'ün en büyük ve en etkin ilçesi olduğunu vurgulayan Muhtarlar: “Öncelikle şunu vurgulamak istiyoruz, ‘Genç ilçesi sadece Genç'ten ibaret bir ilçe değildir'. Genç ilçesi Bingöl merkezde, Solhan'da, Karlıova'da, Adaklı'da çok ciddi bir nüfus potansiyeline sahip köklü bir ilçedir. Geçmişten beri AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana Genç halkı, çok büyük desteklerle sayın cumhurbaşkanımızın yanında, AK Parti'nin yanında yer almıştır ve her daim üzerine düşeni fazlası ile yapmıştır. Bu seçim çok zor ve zahmetli bir seçim olacaktır. Bundan dolayı Genç ilçesinin bütün muhtarları olarak şimdiye kadar kendisine destek olduğumuz arkasında dimdik durduğumuz hiçbir zaman başını önüne eğdirmediğimiz sayın cumhurbaşkanımızdan beklentimiz ve talebimiz Genç ilçemize milletvekili verilmesidir. Bu haklı ve makul talebimizin karşılıksız kalmayacağını ve kabul bulacağını düşünüyoruz. Bingöl'de kahve köşelerinde oturup Genç'e gömlek biçenler, bir takım kirli emellerine malzeme yapanlar ise asla şunu unutmasın ki; Genç halkı, bu şer odaklarına hizmet eden kirli algınızı yerle bir edecek güce ve kudrete her daim sahiptir. Tüm kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz”
“AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞIN'A YÜRÜDÜLER”
Yapılan ortak basın açıklamasının ardından AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Muhtarlar, İlçe Başkanı Halil Kaya'ya aldıkları kararı deklare ederek, Milletvekili Adayının mutlaka Genç ilçesinden olması gerektiğini ifade etti. İlçe Başkanı Halil Kaya ise aday adaylığı sürecinin devam ettiğini ifade ederek, kararın kendilerinde olmadığını ve buna genel merkezin karar vereceğini ifade etti.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın