14 Temmuz 2025 Pazartesi

GENÇ'E KARDEŞ BELEDİYE

Genç Belediyesi ile Bursa Osmangazi Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı'nda düzenlenen Kardeş Şehirler İstişare toplantısında kardeş belediye oldu.

20 OCAK 2020 PAZARTESİ 13:39
0
2937
0
AA aa
GENÇ`E KARDEŞ BELEDİYE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Kardeş Belediyeler İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı. Toplantıda belediyelerin birbirlerine destek olmasını isteyen Erdoğan, "Ensar ile Muhacir sadece varlığı değil aynı zamanda dertlerini de paylaşmışlar. Bizim inancımızda paylaşmak malı azaltmaz, bilakis bereketlendirir. Aynı şekilde dertlerini paylaşmak da yüreği hafifletir, çalışma şevkini arttırır. AK Parti olarak imkanlar bakımından daha iyi konumda olan belediyelerimizle dezavantajlı belediyelerimizi, Ensar-Muhacir gibi birbirine kardeş olarak zimmetliyoruz. Amacımız sadece kaynakların değil tecrübelerin de karşılıklı olarak paylaşılmasına fırsat tanımaktır" dedi.

Yapılan istişare toplantısının ardından kardeş belediyeler belirlenirken, Genç ve Solhan Belediyeleri Bursa Osmangazi Belediyesi ile kardeş belediye oldu.

DİRİK: "HAYIRLARA VESİLE OLSUN"

Genç ilçesinde kısıtlı imkanlarla birçok projeyi hayata geçiren ve halkın desteğini de arkasına alarak başarılı işlere imza atan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik kararın hayırlara vesile olmasını dilerken, "Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle genel merkez yerel yönetimler birimi kardeş belediyeler istişare ve değerlendirme toplantısında, Cumhurbaşkanımızın bizatihi açıklamalarıyla Genç Belediyemiz ile Bursa Osmangazi Belediyemiz kardeş belediye olmuşlardır. Osmangazi Belediyesi ile kardeş belediye olmamız ilçemiz içinde çok büyük avantajlar sağlayacaktır. İlçemiz için hayırlara vesile olsun" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.07.2025
17:00
BİNGÖL 10 YENİ ÜRÜNLE BAŞVURDU
BİNGÖL 10 YENİ ÜRÜNLE BAŞVURDU
Vali Usta: 'Coğrafi işaret; sadece bir belge değil, aynı zamanda ekonomik değer, kültürel koruma ve turizm potansiyeli demektir. Hedefimiz, bu sayıyı önce plakamız olan 12'ye çıkarmak, devamında ise tescilli 5 ürünümüzle birlikte toplamda 17 tescilli ürüne ulaşmak' dedi.
14.07.2025
16:55
FİNALE YÜKSELDİLER
FİNALE YÜKSELDİLER
Muş'ta düzenlenen ANALİG grup müsabakalarında rakiplerine şans tanımayarak birincilikleri elde eden Bingöllü sporcular, Çorum'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.
14.07.2025
16:46
15 TEMMUZ BİR GECE DEĞİL, BİR BİLİNÇTİR!
15 TEMMUZ BİR GECE DEĞİL, BİR BİLİNÇTİR!
15 Temmuz gecesi Genelkurmay önünde vurularak gazi olan hemşerimiz Onur Asutay, 9. yıl dönümünde o karanlık geceyi ve taşıdığı sorumluluğu anlattı.
13.07.2025
17:19
TÜRKİYE 3 ÜNCÜSÜ OLDULAR
TÜRKİYE 3 ÜNCÜSÜ OLDULAR
Genç Murat Aslanları Giresun'da Türkiye 3'üncüsü Oldu
12.07.2025
10:20
HÜDA PAR`DAN ACİL MÜDAHELE ÇAĞRISI!
HÜDA PAR'DAN ACİL MÜDAHELE ÇAĞRISI!
Yağızca – Bayırlı grup yolunda meydana gelen çökmeler, ulaşımı riske soktu. HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, yetkililere 'Acil onarım şart' diyerek çağrıda bulundu.
11.07.2025
19:02
1.410 KÖK KENEVİR VE SİLAH  ELE GEÇİRİLDİ
1.410 KÖK KENEVİR VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın