26 Mart 2026 Perşembe

GENÇ'Lİ AİLE KAZA YAPTI 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 lişi öldü

02 TEMMUZ 2025 ÇARŞAMBA 11:54
0
1005
0
AA aa
GENÇ`Lİ AİLE KAZA YAPTI   2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın Amcası Sabri Tartar ile yegeni Salih Tartar hayatını kaybederken, 2 kişide yaralandı. Kaza, dün gece saat 23:00 siralarinda Bingöl Elazığ karayolu Akmezra köyü mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülsüm Tartar idaresindeki 34 GR 8797 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada, araçta bulunan Sabri Tartar ile Salih Tartar olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan sürücü Gülsüm Tartar ile Niyazi Tartar ise ambulansla Elazıg'dak hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.03.2026
17:04
BİNGÖL İHH`DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
BİNGÖL İHH'DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
11:35
BİNGÖL`DE BAYRAM DENETİMLERİNDE MİLYONLUK CEZA
BİNGÖL'DE BAYRAM DENETİMLERİNDE MİLYONLUK CEZA
Ramazan Bayramı süresince Bingöl'de polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 8 binin üzerinde araç sorgulandı, yaklaşık 1,9 milyon TL ceza kesildi. Öte yandan 4 günde meydana gelen 32 kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.
25.03.2026
11:28
UYUŞTURUCUYU YUTARAK TAŞIDILAR
UYUŞTURUCUYU YUTARAK TAŞIDILAR
Yutma' yöntemiyle kente uyuşturucu sokmaya çalışan 3 kişi, polis takibinden kaçamadı. Narkotik ekiplerinin operasyonunda 3 şüphelinin midesinden 75 kapsül uyuşturucu çıkarıldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi
23.03.2026
12:57
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
Bingöl'de tedavi gören 25 günlük bebek, hayati risk taşıyan rahatsızlık şüphesiyle ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi. Minik hasta için sağlık ekipleri seferber oldu.
23.03.2026
12:50
3  YENİ SAĞLIK HİZMET  BİNASI İHALE EDİLYOR
3 YENİ SAĞLIK HİZMET BİNASI İHALE EDİLYOR
İhale, 3 Nisan 2026 tarihinde EKAP üzerinden gerçekleştirilecek. İşin süresi, yer tesliminden itibaren 240 takvim günü olarak belirlendi.
23.03.2026
12:43
SON SEFERLERİN ARDINDAN  14 AY SÜREYLE KAPATILDI
SON SEFERLERİN ARDINDAN 14 AY SÜREYLE KAPATILDI
Bingöl Havalimanı, pist ve apron yenileme çalışmaları nedeniyle Pazar günü yapılan son seferlerin ardından 14 ay süreyle kapatıldı. Yoğunluk nedeniyle ek seferler düzenlendi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın