25 Nisan 2024 Perşembe

GENÇ'Lİ ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI

Genç Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Melis Anakor, 2 Bin öğrencinin girdiği kazanım degerlendirme sınavında il birincisi oldu. Okul yönetimi de Anakor'u bisiklet ile ödüllendirdi.

20 MAYIS 2022 CUMA 16:50
3
1107
0
AA aa
GENÇ`Lİ ÖĞRENCİDEN BÜYÜK BAŞARI

Genç Atatürk Ortaokulu, eğitimde gösterdiği başarı çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Okul yönetimi ve öğretmenlerin gayretli çalışmaları da meyvelerini vermeye devam ediyor. 

Son olarak Bingöl genelinde 2 Bin öğrencinin girdiği kazanım değerlendirme sınavında büyük bir başarı sağlayan ve tüm sorulara doğru yanıt vererek İl birincisi olmaya hak kazanan 6.sınıf öğrencisi Melis Anakor, ilçemizin gururu oldu. 

Genç Atatürk Ortaokulu idaresi de hem öğrenciyi taktir etmek hem de diğer öğrencilere örnek olması amacıyla Anakor'u Bisiklet ile ödüllendirdi. 

Arkadaşlarının alkışları eşliğinde bisikletini alan Anakor ise, başta ailesi olmak üzere, öğretmenlerine, okul idaresine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın