29 Nisan 2024 Pazartesi

GENÇLİ SPORCU TÜRKİYE 3.SÜ OLDU!

10 Kasım Atatürk'ü Anma Koşusu, Ankara'da yapıldı. Bingöl'ü temsilen yarışmaya katılan Gençli sporcu Helin Çatkın, Türkiye 3.sü oldu.

10 KASIM 2023 CUMA 21:56
0
1008
0
AA aa
GENÇLİ SPORCU TÜRKİYE 3.SÜ OLDU!

Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları 1. Etap Parkı'nda düzenlenen koşuda 81 şehirden 814 sporcu yarıştı.

Koşuda küçük kızlar ve erkekler kategorisinde 2012-2013 doğumlular, yıldız kızlar ve erkekler kategorisinde 2010-2011 doğumular, lise ve dengi okullarda kızlar ve erkekler kategorisinde 2006-2009 doğumlu öğrenciler yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından düzenlenen yarışlarda kategorilerinde dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar verdi.

"HELİN ÇATKIN BAŞARISI İLE GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI"

Ankara'da düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü anma koşusunda ilimizi temsil eden ve aynı zamanda Genç Murat Aslanları Spor kulübü öğrencisi olan Helin Çatkın Türkiye 3.sü olarak göğüsümüzü kabartı. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın