23 Nisan 2024 Salı

GENÇLİK SPOR'DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen Isparta'ya atanırken, Bingöl'e de Osmaniye eski İl Müdürü Mustafa Loğoğlu atandı.

03 TEMMUZ 2022 PAZAR 14:13
0
1200
0
AA aa
GENÇLİK SPOR`DA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde bayrak değişimi yapıldı. Yaklaşık 2 sene önce Bingöl'e atanan Mahmut Danayiyen, bakanlık kararı ile Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne atandı.

Danayiyen'in yerine ise Osmaniye bir önceki dönem müdürü Mustafa Loğoğlu atandı.

Mustafa Loğoğlu'nun birkaç gün içinde görevi teslim alması bekleniyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın