25 Nisan 2024 Perşembe

GERİNDAL GÖLÜNE İLGİ ARTIYOR

Bingöl'de 2 bin 300 rakımlı tepede bulunan Gerindal Krater Gölü'ne her geçen gün ilgi artıyor.

12 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ 14:59
3
1666
0
AA aa
GERİNDAL GÖLÜNE İLGİ ARTIYOR

Bingöl merkeze bağlı Şaban köyü yakınında bulunan 2 bin 300 rakımdaki Gerindal Krater Gölü'nün, bölgede oluşan huzur ve güven ortamının ardından ziyaretçileri artıyor.

Hafta sonunu şehrin kalabalığından uzak geçirmek isteyen Kuzey Yüzü Dağcılık Üyeleri, 3,5 saatlik yolculuğun ardından Gerindal Krater Gölüne ulaştı.

Kuzey Yüzü Dağcılık Kulübü Başkanı Ramazan Küçükhazar, huzur ve güven ortamının sağlanmasıyla kentin doğal güzelliklerinin ilgi odağı olduğunu söyledi.

Küçükhazar, “Coğrafi konumu olsun, havası olsun çok güzel bir yer. Herkesin buraya gelip görmesini ve bu havayı solumasını isterim. Bölgede huzur ve güven ortamının sağlanmasından sonra Bingöl'ün Doğal güzellikleri dağa severler tarafından ilgi odağı oldu. Kamp meraklılarının ilgisini çeken Bölgenin turizme kazandırılması gerekmektedir” dedi. 

Haber: Sinan Atan

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın