27 Aralık 2025 Cumartesi

GÖZÜTOK MUHTARI HAYATINI KAYBETTİ

Genç İlçesine bağlı Gözütok Köyü Muhtarı Mehmet Buketçi (52) geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

08 MART 2019 CUMA 18:11
1
2484
0
AA aa
GÖZÜTOK MUHTARI HAYATINI KAYBETTİ

Gözütok köyü muhtarı Mehmet Buketçi bu akşam saatlerinde aniden fenalaştı. Aile yakınlarının 112 ekiplerine haber vermesiyle Buketçi, Genç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Buketçi'nin, yapılan tetkiklerinde kalp krizi geçirdiği belirlendi. Buketçi, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Mehmet Buketçi'nin vefat haberini alan ailesi ve sevenleri büyük bir üzüntü yaşarken Buketçi'nin cenazesinin Genç İlçesi Asri mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan, 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Buketçi'nin bu dönemde muhtar adayı olduğu öğrenildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
15:28
REGAİP KANDİLİ PROGRAMI İDRAK EDİLDİ
REGAİP KANDİLİ PROGRAMI İDRAK EDİLDİ
Genç'te Regaib Kandili programları yoğun katılımla idrak edildi
26.12.2025
15:19
LÖSEV`DEN BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ`NDE  ANLAMLI ETKİNLİK
LÖSEV'DEN BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ'NDE ANLAMLI ETKİNLİK
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
26.12.2025
15:14
METEOROLOJİ `DEN BİNGÖL`E YOĞUN KAR UYARISI
METEOROLOJİ 'DEN BİNGÖL'E YOĞUN KAR UYARISI
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
26.12.2025
15:08
CEZAEVLERİNDEN TAHLİYELER BAŞLADI
CEZAEVLERİNDEN TAHLİYELER BAŞLADI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
26.12.2025
15:04
JANDARMA`DAN SON BİR HAFTADA 29 OLAYA MÜDAHALE
JANDARMA'DAN SON BİR HAFTADA 29 OLAYA MÜDAHALE
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
24.12.2025
12:46
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ  YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın