29 Nisan 2026 Çarşamba

GRUP TİLLO GENÇ'TE SAHNE ALACAK

Etkinlik, 5 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

04 MART 2026 ÇARŞAMBA 15:22
0
520
0
AA aa
GRUP TİLLO  GENÇ`TE SAHNE ALACAK

Genç ilçesinde uzun yıllardır düzenlenmeyen kültürel etkinlikler, Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirilecek programla yeniden başlıyor. İlçede yapılacak etkinlik, vatandaşlar arasında heyecan oluşturdu.

Genç Kaymakamlığı Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, sevilen ilahi ve ezgi grubu Grup Tillo sahne alacak. Etkinlik, 5 Mart Perşembe günü saat 20.30'da Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ramazan'ın Manevi İklimine Uygun Program

Ramazan ayının manevi atmosferine uygun olarak düzenlenecek programda, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren ilahi ve ezgiler seslendirilecek.

Uzun bir aradan sonra ilçede düzenlenecek kültürel etkinliğin, özellikle ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandığı belirtildi. Katılımın ücretsiz olduğu programa tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi

HABER:SİNA ATAN.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2026
18:28
HALAYLAR TÜRKİYE FİNALLERİ İÇİN
HALAYLAR TÜRKİYE FİNALLERİ İÇİN
Kulüpler arası halk oyunları grup finali Bingöl'de gerçekleştirildi. Üç ilden 11 ekibin sahne aldığı yarışmada, Bingöl'den 2 ekip Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
27.04.2026
18:21
YEDİSU DEPREMİNDEN SONRA UZMANLAR İKİYE BÖLÜNDÜ
YEDİSU DEPREMİNDEN SONRA UZMANLAR İKİYE BÖLÜNDÜ
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
27.04.2026
18:14
SOĞUK HAVA YAYLA SEZONUNU GECİKTİRDİ BESİCİLER ZORDA
SOĞUK HAVA YAYLA SEZONUNU GECİKTİRDİ BESİCİLER ZORDA
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
27.04.2026
18:01
ÖĞRENCİLERE AFAD GÖNÜLLÜLÜK EĞİTİMİ
ÖĞRENCİLERE AFAD GÖNÜLLÜLÜK EĞİTİMİ
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen AFAD gönüllülük eğitimiyle öğrencilerin afet anlarında bilinçli hareket etmesi ve sahada aktif rol alması hedefleniyor
27.04.2026
17:56
BİNGÖL`DE ÇİFTÇİ VE YATIRIMCIYA HİBE DESTEGİ ANLATILACAK
BİNGÖL'DE ÇİFTÇİ VE YATIRIMCIYA HİBE DESTEGİ ANLATILACAK
Bingöl'de tarımsal üretimi güçlendirmek ve modern teknikleri yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenecek bilgilendirme toplantısında, yüzde 50 ile 70 arasında değişen hibe destekleri üretici ve yatırımcılara anlatılacak.
26.04.2026
17:01
HELİN ÇATKIN`DAN ÇİFTE ZAFER! TÜRKİYE ŞAMPİYONASİNA KATILMAYA HAK KAZANDI
HELİN ÇATKIN'DAN ÇİFTE ZAFER! TÜRKİYE ŞAMPİYONASİNA KATILMAYA HAK KAZANDI
24-25 Nisan tarihlerinde Diyarbakır'da düzenlenen Okul Sporları Atletizm Gençler B Grubu müsabakalarında büyük bir başarıya imza atıldı
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın