26 Mart 2026 Perşembe

HALK EĞİTİME TECRÜBELİ MÜDÜR

Bingöl'de yaklaşık 30 yıl boyunca farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik yapan, Ersan Gültaş, Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı.

17 ARALIK 2024 SALI 13:43
0
935
0
AA aa
HALK EĞİTİME TECRÜBELİ MÜDÜR

Bingöl'de yaklaşık 30 yıl boyunca farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik yapan, Ersan Gültaş, Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı.

Genç Halk Eğitim Merkezi'nde önemli bir değişiklik yaşandı. Mehmet Erdoğmuş'un emekliye ayrılasının ardından boşalan Genç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevine Bingöl'de yaklaşık 30 yıl boyunca farklı okullarda öğretmenlik ve idarecilik yapan, Ersan Gültaş atandı.

Göreve başlamanın heyecanını yaşayan tecrübeli müdür Ersan Gültaş, yeni görevine başlamasıyla birlikte eğitim ve öğretim faaliyetlerinde kaliteyi artırmak, kurs çeşitliliğini genişletmek ve halkın eğitim ihtiyaçlarına daha etkin çözümler sunmak adına çalışmalarına hız vereceğini belirtti.

Gültaş'ın ataması, eğitim camiasında da olumlu bir yankı buldu. Uzun yıllar eğitim sektöründe görev yapmış olan Gültaş, bilgi ve tecrübelerini Halk Eğitim Merkezi'nde kullanmayı hedefliyor. Gültaş'ın Halk Eğitim Merkezi'nin yeni dönemde de başarılı projelere imza atması ve Gençlilerin eğitim ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermesi bekleniyor.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.03.2026
18:12
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN`DE GÖREV DEĞİŞİMİ
KARAYOLLARI 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜN'DE GÖREV DEĞİŞİMİ
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
26.03.2026
18:05
İTFAİYE EKİPLERİNE ÇIĞ AFETİ EĞİTİMİ
İTFAİYE EKİPLERİNE ÇIĞ AFETİ EĞİTİMİ
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan arama kurtarma ekibine, AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Merkezi'nde çığ afetlerine yönelik eğitim verildi.
25.03.2026
17:04
BİNGÖL İHH`DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
BİNGÖL İHH'DAN 10 MİLYONLUK YARDIM
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
11:35
BİNGÖL`DE BAYRAM DENETİMLERİNDE MİLYONLUK CEZA
BİNGÖL'DE BAYRAM DENETİMLERİNDE MİLYONLUK CEZA
Ramazan Bayramı süresince Bingöl'de polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı denetimlerde 8 binin üzerinde araç sorgulandı, yaklaşık 1,9 milyon TL ceza kesildi. Öte yandan 4 günde meydana gelen 32 kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 37 kişi yaralandı.
25.03.2026
11:28
UYUŞTURUCUYU YUTARAK TAŞIDILAR
UYUŞTURUCUYU YUTARAK TAŞIDILAR
Yutma' yöntemiyle kente uyuşturucu sokmaya çalışan 3 kişi, polis takibinden kaçamadı. Narkotik ekiplerinin operasyonunda 3 şüphelinin midesinden 75 kapsül uyuşturucu çıkarıldı. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi
23.03.2026
12:57
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
25 GÜNLÜK BEBEK İÇİN ZAMANLA YARIŞ
Bingöl'de tedavi gören 25 günlük bebek, hayati risk taşıyan rahatsızlık şüphesiyle ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi. Minik hasta için sağlık ekipleri seferber oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın