26 Nisan 2024 Cuma

HASAN DEDE HALA BULUNAMADI..

Balgöze köyünde evden çıkan ancak kendisinden henüz bir haber alınamayan 80 yaşındaki Hasan Göçük'ün bulunması için 300 kişilik ekip seferber olurken, Yaşlı adam 4.gün sonunda da bulunamadı.

20 NİSAN 2021 SALI 19:02
0
1751
0
AA aa
HASAN DEDE HALA BULUNAMADI..

Olay, Genç ilçesine bağlı Balgöze köyünde kırsalında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 17 Nisan Cumartesi günü öğleden sonra saat 16.00 sıralarında evden hayvanlarını kontrol etmek için çıkan Hasan Göçük'ten (80) bir daha haber alınamadı. İftar vaktine kadar eve gelmeyen yaşlı adamın ailesi durumu jandarma ekiplerine bildirilerek arama çalışması başlatıldı ancak 3 gün içinde bir sonuç alınamadı. Yaşlı adamın arama çalışmaları 4'üncü gününde sabah erken saatlerde bugün tekrar başladı.

ilçe jandarma personeli, Güvenlik Korucuları, AFAD, UMKE, SAR, Kuzey Yüzü Dağcılık ve vatandaşlar olmak üzere toplamda 300 kişilik ekiple süren arama çalışmalarında belirlenen 30 kilometrelik alanda çalışmanın sürdürüleceği aktarıldı.

Sabahın erken saatlerinde başlayan arama çalışmalarına jandarmanın köpekli arama-kurtarma ekiplerinin de katıldığı bildirildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın