28 Nisan 2024 Pazar

HELAL OLSUN SİZE

Genç için bir saat adıyla kurulan ve gerçekleştirdikleri temizlik kampanyasıyla gönüllere taht kuran temizlik gönüllüleri örnek bir davranışa daha imza atarak soğukta kalan sokak hayvanlarını kendi elleriyle beslediler.

16 ARALIK 2019 PAZARTESİ 12:00
0
2945
0
AA aa
HELAL OLSUN SİZE

Genç ilçesinde yaptıkları çalışmalarla tüm kesimlerden takdir toplayan 'Genç için bir saat' grubu üyeleri yaptıkları son çalışmayla gönüllerde bir kez daha taht kurdu. Kendi aralarında para toplayan ve soğuk havalarda üşüyen sokak hayvanlarına et, mama ve süt alarak hayvanları kendi elleriyle besleyen gönüllüler, gönülleri ısıttı.

"SOKAK HAYVANLARINI SAHİPLENİN"

Çetin kış şartları biz insanları olduğu kadar hayvanları da etkilediğini belirten gönüllüler, " Soğuk kış günlerinde aç kalan başta serçe, kedi, köpek gibi sokak hayvanlarının yaşama mücadelesine siz de yardımcı olabilirsiniz. O minik canların yaşaması için sizin de yapacağınız çok küçük şeyler olduğunu unutmayın. Kedi, köpek ve kuşların güzel havalarda içme suyu kaynağı olarak kullandığı küçük birikintiler kış aylarında donduğundan su bulmaları zorlaşır. Büyük bir pet şişeyi yarıya keserek iş görecek bir su kabı yapmış olursunuz. Kaba sıcak su koyarak daha uzun süre içilebilir halde kalmasını sağlayabilirsiniz. İnşallah gerçekleştirdiğimiz bu davranış diğer vatandaşlarımıza da örnek olur"

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın