19 Nisan 2024 Cuma

HERŞEY VATANDAŞIN RAHATI İÇİN!

Genç Belediyesi, vatandaşların teknolojiden yararlanarak kamudaki işlerini daha kolay çözmeleri amacıyla önemli bir protokole imza attı. Belediye ile Tapu Müdürlüğü arasındaki işlem yoğunluğunun azaltılması, işlemlerin belediyeye gelmeden çözülmesi ve işlem süreçlerinin kısaltılması amacıyla yeni bir işbirliği yapıldı.

07 HAZİRAN 2021 PAZARTESİ 15:06
6
1313
0
AA aa
HERŞEY VATANDAŞIN RAHATI İÇİN!

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve Tapu ve Kadastro Müdürü Sedat Yakuphanoğlu tarafından imzalanan protokolle, Belediye ile Tapu Müdürlüğü arasındaki işlem yoğunluğunun azaltılması ve vatandaşın memnuniyetini hedefliyor. İşbirliği ile iki kurum arsında kurulacak veri bağlantısı sayesinde güvenli bir ortamda doğru ve hızlı bir şekilde verilere erişim, paylaşım ve kullanım sağlanacak. Böylece tapuda işlem yapması gereken Genç halkının, bina, arsa ya da arazilerinin rayiç değerler verilerine elektronik ortamdan erişilebilecek.  

DİRİK: “DİJİTALLEŞME YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM”

Genç halkının hayatını kolaylaştırmak yolunda atılan adımların önemine dikkat çeken Başkan Mehmet Zeki Dirik, “Kurumlar arası işbirliğine her zaman hazırız. Genç Belediyesi olarak dijitalleşme yönünde çalışmalar içindeyiz.  Bu çalışma da dijital çağa ayak uydurma noktasında önemli bir adım. İki kurum arasında ki işbirliği hem kurumların iş yükünü azaltacak, hem de halkımızın zaman kaybetmeden işlemlerini daha hızlı bir şekilde çözmesini sağlayacak. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YAKUPHANOĞLU: “ZAMAN KAYBININ ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü olarak online hizmet sunmak için çalışma başlattıklarını belirten Sedat Yakuphanoğlu ise, “Bu çalışma ile vatandaşlar Belediye ve Tapu Müdürlüğü arasında gidip gelmeden işlemlerini yapabilecek. Böylece hem zaman kaybı olmayacak, hem de hızlı sonuç alınacak. Bize verdiğiniz destekler için çok teşekkür ederiz” diye konuştu. 


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın