09 Şubat 2026 Pazartesi

JANDARMA EKİPLERİ ŞÜPHESİNDE YANILMADI

jandarma tarafından durdurulan şüpheli araçlarda uyuşturucu ve tüfek ele geçirildi.

29 NİSAN 2025 SALI 16:59
0
625
0
AA aa
JANDARMA EKİPLERİ ŞÜPHESİNDE YANILMADI

Bingöl'de aranan şüpheli iki araçta yapılan aramada uyuşturucu ve tüfek ile fişek ele geçirildi. Şüpheli iki şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada; “Genç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Genç ilçesi mülki sınırları içerisinde icra edilen devriye faaliyetlerinde (2) şüpheli araç içerisinde yapılan arama neticesinde; 7,78 Kubar Esrar maddesi, 1 adet Av Tüfeği, 4 adet Fişek ele geçirilmiş olup, 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlemlere başlanmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyur” denildi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:25
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY`DA
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY'DA
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay Valiliği'nin ev sahipliğinde Hatay'da 2 gün süren anlamlı bir buluşmaya imza attı.
07.02.2026
17:52
ZIKTE SÜRKAP`IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
ZIKTE SÜRKAP'IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
Genç'te düzenlenen programla ZIKTE SÜRKAP'ın kuruluşunun 5. yılı yoğun katılımla kutlandı.
06.02.2026
17:16
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizde yürütülen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve planlanan çalışmaların ele alınması amacıyla Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.
06.02.2026
16:51
HÜLAKÜ`BİNGÖL`ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
HÜLAKÜ'BİNGÖL'ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
17:45
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
7 Şubat'ta saat 13.30'da Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
04.02.2026
16:49
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın