05 Mart 2026 Perşembe

KAPTANOĞLU, YÜREKLERİ ISITTI!

Genç ilçesine bağlı bir köye bırakılan ve kar yağışı altında ölüme terk edilen eşeklere, Kaymakamlık sahip çıktı. Kaymakam Kaptanoğlu koordinesinde ilçeye getirilen eşekler, kiralanan hana yerleştirildi.

26 OCAK 2022 ÇARŞAMBA 13:21
4
3159
0
AA aa
KAPTANOĞLU, YÜREKLERİ ISITTI!

Genç ilçesine bağlı Çaytepe köyüne kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan birçoğu yaralı başıboş eşek, ölüme terk edilmişti.

Gazetemiz Havadis aracılığıyla ulusal basına taşınan “Yaz aylarında çalıştırılan eşekler, kışın ölüme terk edildi” başlıklı haberinin ardından Genç Kaymakamlığı ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü harekete geçti.

Köyden Kaymakamlık ile Tarım ve Orman İlçe Tarım Müdürlüğü koordinesinde alınan eşekler, yine kaymakamlık tarafından ilçe merkezinde kiralanan bir hana yerleştirildi.

Sıcak bir yuvaya kavuşan eşeklerin bakımlarını da ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yapacağı öğrenilirken, Genç İlçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu da vatandaşların bu konuda duyarlı olması gerektiği çağrısında bulundu.

“KAYMAKAM KAPTANOĞLU'NUN DAVRANIŞI YÜREKLERİ ISITTI”

Hana yerleştirilen eşeklerin koruma altına alındığını belirten Kaymakam Kaptanoğlu, “ Kaymakamlık olarak bu hayvanlarımıza sahip çıkmak üzere Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte seferber olduk. Kiralanan ahıra hayvanları aldık ve artık gözetimimiz altında tutuyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Hem sokak hayvanlarını hem de yaban hayatını korumak adına elimizden geleni göstermek noktasında imtina etmeyelim lütfen” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.03.2026
16:59
GÖKÇELİ KÖYÜ DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU
GÖKÇELİ KÖYÜ DERNEĞİ İFTARDA BULUŞTU
Bingöl'ün köklü yerleşimlerinden Gökçeli Köyü Derneği (Talvarı) sakinleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen programda birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı.
04.03.2026
16:06
UMUT KERVANI`NDAN GENÇ`TE  RAMAZAN SEFERBERLİĞİ
UMUT KERVANI'NDAN GENÇ'TE RAMAZAN SEFERBERLİĞİ
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği Genç İlçe Temsilciliği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda, et, nakdi yardım ve çeşitli desteklerde bulundu. Yapılan yardımların toplam tutarı on binlerce lirayı buldu
04.03.2026
15:59
5 KİŞİYE GEÇİCİ İSTİHDAM
5 KİŞİYE GEÇİCİ İSTİHDAM
İŞKUR Bingöl İl Müdürlüğü ile Bingöl Defterdarlığı iş birliğinde 5 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) düzenlenecek. Başvurular 2–6 Mart 2026 tarihleri arasında yapılacak.
04.03.2026
15:50
GENÇ ŞEFLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
GENÇ ŞEFLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
04.03.2026
15:39
BİNGÖL`DE ABD VE İSRAİL PROTESTOSU
BİNGÖL'DE ABD VE İSRAİL PROTESTOSU
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları, Bingöl Kent Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi. Programda yapılan konuşmalarda saldırılar kınanırken, İslam dünyasına birlik ve ortak duruş çağrısı yapıldı.
04.03.2026
15:31
HER GÜN 2500 KİŞİLİK İFTAR YEMEGİ
HER GÜN 2500 KİŞİLİK İFTAR YEMEGİ
Bingöl Belediyesi'nce Ramazan ayı boyunca her gün yaklaşık 2 bin 500 kişilik 3 çeşit sıcak yemek menüsü ile iftar hizmeti sunuyor. Özellikle yaşlılar, ihtiyaç sahipleri, emniyet güçleri ve sağlık personeli iftar programından faydalanıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın