26 Nisan 2024 Cuma

KAPTANOĞLU'NDAN TATLI ZİYARET

Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Güven ve huzurun bekçileri olan polis ve jandarma ekiplerinin yanı sıra sağlık çalışanları ve itfaiye ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve tatlı ikramında bulundu.

31 ARALIK 2021 CUMA 22:03
0
1401
0
AA aa
KAPTANOĞLU`NDAN TATLI ZİYARET

Göreve başladığı günden bu yana çalışkanlığı ile halkın takdirini toplayan Genç kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Yılbaşı ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçenin giriş ve çıkışlarında bulunan güvenlik noktalarının yanı sıra Genç Devlet Hastanesi ve 112 Acil çağrı merkezinde çalışanlar ile bir araya gelen Kaptanoğlu ve beraberindekiler 2022 yılının tüm Genç halkına huzur, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulundu ve çalışanlara tatlı ikramında bulundu.

Kaptanoğlu'nun ziyaretine Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Işılar ve İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gül eşlik etti.

Ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, “Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmelerini sağlamak amacıyla Belediye Başkanımız, Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımızın katılımıyla İçişleri Bakanlığımızın talimatları gereği huzur operasyonu gerçekleştirdik. Bunun yanında sağlıktan diğer hizmetlere kadar her türlü tedbiri aldık. İlçe Kaymakamı olarak, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımızla birlikte, şehrin girişlerinde ve şehir içinde bulunan güvenlik noktalarında görev yapan polis ve jandarma personellerimizi ve sağlık personellerimizi ziyaret ettik. Bu ziyaretimizin amacı, sıcak evlerinde huzur ve güven içerisinde yeni yıla giren vatandaşlarımızın güvenliğini, huzurunu, can ve mal emniyetini, sağlığını korumak üzere görevi başında fedakarca çalışan kamu görevlilerimize moral vermekti. Onlarla birlikte olmak ve onları sevindirmek, bizleri de mutlu etmiştir” dedi.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın