26 Aralık 2025 Cuma

KAR SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI!

Genç ilçesinde 2 gündür etkili olan kar yağışının ardından teyakkuza geçen Genç Belediyesi, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

12 MART 2022 CUMARTESİ 11:28
1
2410
0
AA aa
KAR SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI!

Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Genç ilçesinde kar kalınlığı yer yer 20  santimetreyi aştı. Kar yağışıyla beraber çalışmalara da başlayan belediye ekipleri ana cadde, sokak ve okul bahçelerinde biriken karları temizlemeye başladı. Kepçelerle toplanan karları kamyonlarla ilçe dışına taşıyan belediye ekipleri, ilçe merkezinde ulaşımın akmaması için ise yoğun bir mesai harcıyor. 

Yağışın başladığı andan itibaren 1 Greyder, 1 Loder, 6 JCB kepçe, 4 adet kamyon, 2 Kar küreme makinesi ve 20 personelden oluşan Genç Belediyesi ekipleri 24 saat esasına göre çalışmalarını devam ettiriyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in koordinesinde ilçe merkezinin yollarını açmak için çalışma yapan ekipler özellikle ana cadde ve sokaklarda hızlı bir çalışma yaparak yolları açık tutmaya ve vatandaşı mağdur etmemeye çalışıyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.12.2025
15:19
LÖSEV`DEN BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ`NDE  ANLAMLI ETKİNLİK
LÖSEV'DEN BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ'NDE ANLAMLI ETKİNLİK
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
26.12.2025
15:14
METEOROLOJİ `DEN BİNGÖL`E YOĞUN KAR UYARISI
METEOROLOJİ 'DEN BİNGÖL'E YOĞUN KAR UYARISI
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
26.12.2025
15:08
CEZAEVLERİNDEN TAHLİYELER BAŞLADI
CEZAEVLERİNDEN TAHLİYELER BAŞLADI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 11. Yargı Paketi kapsamında bazı hükümlülerin tahliye edilmeye başlandığını duyurdu. Tunç, 'Ceza İnfaz Kurumlarında hazırlıklar tamamlanmış olup bugün itibariyle düzenlemeden faydalanacak hükümlülerin işlemleri başlatılmıştır' dedi.
26.12.2025
15:04
JANDARMA`DAN SON BİR HAFTADA 29 OLAYA MÜDAHALE
JANDARMA'DAN SON BİR HAFTADA 29 OLAYA MÜDAHALE
Bir haftada 29 olaya müdahale eden jandarma ekipleri, uyuşturucu, silah ve kaçak ürünler ele geçirdi.
24.12.2025
12:46
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ  YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla il genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüğünü bildirdi.
24.12.2025
12:40
BİNGÖL`DE UYUŞTURUCU RAKAMLARI DİKKAT ÇEKTİ
BİNGÖL'DE UYUŞTURUCU RAKAMLARI DİKKAT ÇEKTİ
Sentetik haplar, esrar ve kokain… Güvenlik güçlerinin 7 günlük bilançosu, uyuşturucunun ulaştığı tehlikeli boyutu gözler önüne serdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın