26 Nisan 2024 Cuma

KARANTİNAYA ALINAN SINIF SAYISINI SORDU!

HDP Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e kentte karantinaya alınan sınıf sayısının açıklanması için bir soru önergesi verdi.

04 EKİM 2021 PAZARTESİ 14:49
0
1150
0
AA aa
KARANTİNAYA ALINAN SINIF SAYISINI SORDU!

HDP Bingöl Milletvekili Erdal Aydemir, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'e Bingöl'deki okulların sorunlarıyla ilgili bir önerge verdi.

Aydemir, önergesinde şu sözlere yer verdi:

“Okullarda ki sınıf mevcutları ile ilgili Bingöl ilinde daha önce dile getirdiğimiz yoğunluktan kaynaklı sıkıntılar, veliler ve okul idarecilerinden edindiğimiz bilgilere göre; öğrenci, sınıf, eğitimci karantinalarına kadar varmış durumda. Aileleri tedirgin, okul idarecilerini de çaresiz bırakmaya devam eden sınıf mevcutları ile ilgili herhangi bir adım atılmadığı gibi, gün geçtikçe karantinaya alınan sınıf sayısının da arttığı gözle görülür bir şekilde önümüzde durmakta. Acil adımlar atılmadığı takdirde, Bingöl'de eğitim öğretim yılı süresiz bir şekilde askıya alınabilir.

Bu bağlamda;

1.) Sınıf mevcutları ile ilgili herhangi bir adım atıldı mı? İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve okul idarelerine bilgi verildi mi?

2.) Bingöl'de karantinaya alınan sınıf ve öğrenci sayısı kaçtır?

3.) Karantinaya alınan sınıfların geri kalan eğitimlerini gidermek için nasıl bir çalışma yapacaksınız?” (Haber Merkezi)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın