26 Nisan 2024 Cuma

KAZANAN BİNGÖL OLACAK!

DEVA Partili Fesih Zeki Mert, siyasi partilerin Bingöl milletvekili aday adaylarına başarılar dileyerek, kazananın Bingöl ve Bingöllüler olması temennisinde bulundu.

29 MART 2023 ÇARŞAMBA 01:59
0
1532
0
AA aa
KAZANAN BİNGÖL OLACAK!

DEVA Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Dış İlişkiler Temsilcisi ve 28. Dönem Bingöl Milletvekili Aday Adayı Fesih Zeki Mert, tüm siyasi partilerin Bingöl milletvekili aday adaylarına gönderdiği mesajla başarılar diledi ve “Umuyorum ki kazanan Bingöl olsun, Bingöllüler olsun” temennisini paylaştı.

Mesajında “Bingöl, ortak sevdamızdır' vurgusunu yapan Mert, “DEVA Partili, Saadet Partili, CHP'li, Gelecek Partili, Demokrat Partili, İyi Partili, AK Partili, HDP'li, Hüdapar'lı, MHP'li, hizmet yarışı içerisinde yarıştığımız değerli hemşehrilerim. Ne mutlu bize ki, birçok aday çıkıp milletvekilliği gibi bu kutlu göreve talip oldu” dedi ve bu yarışın sonunda kazananın Bingöl olacağını n altını çizdi.

“BİNGÖL'Ü YÜCELTMEK İÇİN HİZMET YARIŞINDAYIZ”

DEVA Partili Fesih Zeki Mert, Bingöl'ün bereketli ve kadim topraklarına vurgu yaparak, “Yetiştirdiği tüm evlatları olarak elimizden geleni sonuna kadar yapmak ve onu yüceltmek için hizmet yarışındayız” dedi.

Siyasetin çözüm yolu aramak için yapıldığını hatırlatan Fesih Zeki Mert, mesajında şunları kaydetti: “Siyaset çözüm yolu aramak için yapılır. Eminim ki hepimizin kafasında ilimizin sorunlarını çözmek için birlikte doğup büyüdüğümüz, ekmeğimizi paylaştığımız insanları rahatlatmak, bolluk içinde yaşatmak ve dertlerine çare olmak için farklı yollar bulunmaktadır. Tam olarak hizmet yarışı da budur ve tüm aday adayı hemşehrilerimin de bunları çözecek kapasitede olduğunu biliyorum. Tüm hemşehrilerimizin gözünün önünde gerçekleşecek hizmet yarışında size başarılar diliyorum. Umuyorum ki kazanan Bingöl olsun Bingöllüler olsun.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın