Bingöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisinde yatan 65 yaş üstü bir kişi Covid19'dan hayatını kaybetti.
Kronik farklı hastalıklarının da olduğu öğrenilen 65 yaşındaki hastanın köyünde defnedileceği öğrenilirken evde kalmanın ne kadar önemli olduğu da bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda, 2 av tüfeği ve ekipman ele geçirilirken 1 şahıs hakkında 2521 Sayılı Kanun'a muhalefetten ceza kesildi.
07.07.2025
18:32
BAKAN KACIR BİNGÖL'E GELİYOR
Çarşamba günü gerçekleşecek Bingöl ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın programı şöyle;
07.07.2025
18:23
YOL KONTROLÜNDE 4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Genç 'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
05.07.2025
14:35
GENÇ DEVLET HASTANESİ'NDE İLK KEZ O KADRO AÇILDI
Genç Devlet Hastanesi bünyesinde ilk kez 'Ortopedi Uzmanı' kadrosu açıldı.
05.07.2025
14:12
İL SAGLIK MÜDÜRLÜĞÜ SÖZ KONUSU İDDALAR ASILSIZDIR
İl Sağlık Müdürlüğü, bazı sosyal medya hesaplarında, inşaatı süren Yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nin yatak kapasitesinin 500'den 400'e indirildiği yönündeki paylaşımlara istinaden açıklamada bulundu. Açıklamada söz konusu iddiaların asılsız olduğu vurgulandı.
05.07.2025
14:02
GÜZEL GEYİKDERE KÖYÜ'NÜ ZİYARET EDİP SORUNLARI YERİNDE İNCELEDİ
Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, ilçenin en ücra yerleşim yerlerinden biri olan Geyikdere Köyü'nü ziyaret edip vatandaşların taleplerini dinledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın